Pan Spencer přehled

Pan Spencer
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/547318/bmid_pan-spencer.png 4 195 195

Mr. Tom série

< 2. díl

Byl nádherný, starší a měl tu nejhorší pověst v celé Anglii. Z toho, jak se na mě díval, mi běhal mráz po zádech. Poprvé jsme se potkali na svatbě, kde za mnou vyšel ven a políbil mě. Podruhé skončilo naše setkání obrovskou hádkou, při které jsem ho vyhodila ze svého domu. Potřetí jsme si vyšli na dvojité slepé rande. Dokážete si asi představit mé překvapení, když jsem u stolu, kde na mě a mou kamarádku čekali dva krasavci, spatřila povědomé modré oči. Ale… ne… Byl sarkastický, vtipný a ať se propadnu, jestli to nebyl ten nejrajcovnější parchant, jakého jsem kdy viděla. Pak mi poslal e-mail s třiceti důvody, proč bych si s ním měla vyjít na rande. Čekala jsem imponující a inteligentní seznam. Zvědavě jsem se dala do čtení. 1. důvod – Mám bílé zuby. 2. důvod – Mám rád svoji babičku. 3. důvod – Nosím boty velikosti 46 – sama si dej dvě a dvě dohromady. Ten muž je trouba a jeho seznam obsahoval ty nejbizarnější věci, jaké jsem kdy četla. A nejlegračnější. Smáli jsme se ostošest… a milovali se ještě víc. Všemu se dá utéct… kromě minulosti. A ta jeho nás dohnala. Divocí a krásní sukničkáři přece o nevinné holky, jako jsem já, nestojí, nebo ano?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: ekniha , Metafora

Mr. Spencer, 2019

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Pan Spencer. Přihlašte se a napište ho.

KatieKuli
13.12.2024 4 z 5

Úplně jiný příběh než jsem čekala podle anotace a úplně jiný než první díl s Julianem. Tam, kde byl první díl dominantní a temný, je druhý díl světlo a zábava. Nejspíš je to osobností pana Spencera, který je ve skutečnosti pan Jones :-).

Spencer je potížista (nezáměrně), rád se baví (především se ženami) a až doteď považoval všechny "vztahy" za jednorázovou záležitost. Charlotte je hýčkaná dcera prominentního aristokrata, kterou hlídají na každém kroku. Její život je vlastně osamělý soubor pravidel. A pak narazí na živoucí problém - pana Spencera. A vše, co měla v životě dosud pevně dané, tak trochu ztrácí smysl a se Spencerem naopak získává barvy.

nada3314
12.12.2024 4.5 z 5

T. L. Swan je láska, druhá kniha a opět velké nadšení. Jestli bych někdy měla čtecí krizi, tak vím, že tyto romantiky – erotiky by mě z ní dostaly. Úžasně jsem u příběhu vypla, dokonale jsem se do příběhu ponořila a nevnímala svět kolem sebe.

Jedná se o druhou knihu ze série Mr. Tom. (název série stále nechápu, ale možná se jeho významu v budoucnu dopátrám). Jestli někdo víte, tak mi to napište.

Hlavní hrdinové jsou zde Spencer - bohatý, úspěšný developer a prodejce oceli. A ona Lottie – to je taková Locika – mladá, hezká, bohatá, ale zavřená ve věži, kterou ještě ke všemu hlídají strážci. Mám teď poslední dobou štěstí na příběhy, kdy je muž o hodně starší než žena, za poslední rok jsem jich přečetla víc než za celou dobu co vůbec čtu. A zjistila jsem, že mi to vůbec nevadí.

Chemie mezi Charlottou a Spencrem fungovala, erotické scény byly peprnější, ale né trapné nebo nudné. A pak tu máme epilog – trochu kýče, ale asi bych to nečekala jinak, takže za mě velká spokojenost. Za mě parádní čtení a ten kdo má autorku rád, tak si užije i tento příběh.

Knihomolka97
09.12.2024 4.5 z 5

Tak vidím, že jdu proti proudu, protože Pan Spencer se mi líbil o malinko víc než Pan Masters. :-D

Na to, že je to docela bichle, jsem ji přečetla na dva zátahy. Zkrátka jsem se nedokázala odtrhnout a příběh (nebo samotný Spencer?) mě úplně pohltil.

Spencer je nádherný mužský, sexy, žhavý a zároveň vtipálek. Jde si za tím, co chce a momentáně zatoužil po lady Charlotte neboli Lottie. Brzdí ho ale jeho pověst velkého sukničkáře. Nemá rád, když mu kdokoli kecá do života a s lidmi se nepáře! To se mi líbilo.
Lottie je mladší o nějakých 13 let. #agegap v plné parádě, jupíí. Žije v rodině, kde ji střeží jako oko v hlavě, kamkoli se hne, za prdelí bodyguardy. A osobní život? Pečlivě hlídaný. To se zkrátka nedá vydržet, takže se rozhodne k odvážnému kroku. Ať žije svoboda! Vadilo mi na ní ale, že si chvilkama protiřečila a působila opravdu jako taková princeznička. To je má jediná výtka, jinak jsem z knihy nadšená.

Při čtení jsem měla víceméně nonstop připitomnělý úsměv na rtech. Nečekala jsem, že to bude tak vtipné a vlastně docela sladké. Žhavé scény jsou v adektátní míře, mezi Spencerem a Lottie chemie skvěle funguje.
A naprosto miluju nervózního Spencera, takový roztomilouš.

Taky máte někdy takové stavy, že když se blíží závěrečná pasáž, tak se bojíte, co přijde? Tady jsem se toho vyloženě děsila. A přišlo to jako ničivý hurikán. To není spoiler. Že se v romanťárnách skoro vždycky musí něco podělat, je jistota a zavedený vzorec, který očividně stále funguje, i když bych se bez toho v klidu obešla. Nervy mám jen jedny, žejo. :-D

Moc doporučuju oba díly a snad se brzo dočkáme dalšího dílu. Na Sebastianův příběh jsem zvědavá.

10 nejprodávanějších eknih (říjen)

11.11.2024

10 nejčtenějších knih (říjen)

15.10.2024

Třpytivá, Druhá strana řeky a další knižní novinky (40. týden)

29.09.2024

Kniha Pan Spencer v seznamech