Paralela

Paralela
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/538678/bmid_paralela.jpg 4 9 9

Muž miluje ženu. Muž miluje muže. A někdy muž touží po ženách i mužích. Lukáš a Klára jsou introvertní mladí lidé hledající lásku. On je student a brigádník ve fitness centru, ona pracuje v kavárně. On obývá studentský byt, ona žije sama. Oba se v běhu každodenního života seznámí s Petrem, sebevědomým a pohledným studentem ze zámožné rodiny. Na obou stranách se začne rýsovat tolik vytoužený vztah, avšak jen Petr ví, kdo další doplňuje pár. Co se stane, když se jeden o druhém dozví? Odlišné osudy dvou hlavních hrdinů se odehrávají v Plzni. Příběh zachycuje začátek, průběh a vývoj milostného trojúhelníku, ve kterém nechybí vášeň a humor.... celý text

OliS78
08.11.2024 5 z 5

Kniha Paralela barvitě popisuje život mladých lidí, kteří se ocitli v milostném trojúhelníku. Jejich vztahy jsou pod velkým a neúprosným vlivem sociálních sítí. Příběh hlavních hrdinů je vykreslen velice napínavě s množstvím vzrušujících okamžiků.
Autor je slohově velmi nadaný, využívá široké škály jazykových prostředků. Po několika stránkách je čtenář naprosto vtažen do děje a čte jedním dechem až do poslední strany.
Knihu mohu vřele doporučit!

SedrickF
26.10.2024 5 z 5

Za mě vtipně napsaný young adult román popisující negativní stránky tvorby vztahů přes sociální sítě.
Mohu jedině doporučit.

Jita160
03.07.2024 3 z 5

(SPOILER) ,, KARMA JE ZDARMA"
No,tento příběh měl pro mě velmi slabý a nezáživný začátek. Párkrát jsem knížku odložila a uvažovala zda jí vůbec dočtu. O LGBT a queer komunitě čtu moc ráda a proto jsem tomu dala šanci.
Spisovatel hází střípky, které pozvolna začínají dávat smysl a nutí vás číst abyste si ke konci řekli no WTF ,,nemyslíš,zaplatíš".
Je to neskutečný propletenec. Bylo to hodně o pocitech, myšlenkách,naivitě a hledání sexuality a sebevědomí. Hlavní postavy jsou Klára a Lukáš ,ale za mě byl hlavní protagonista ,,ZMETEK" Petr...plzeňská coura, takový hráč a lovec, který díky své bisexualitě, ale hlavně příšerné povaze, že mu nezáleží na citech ostatních, zamotal, znepříjemnil a pošpinil život Kláře a Lukášovi, kteří objevují své poprvé a hledají svoji spřízněnou duši. Musím i vypinknout silu i zhoubu sociálních sítích bez, kterých si myslím, že by nám všem bylo určitě lépe. Pouze můj názor!!!

romantika LGBT, queer, LGBT+

Autorovy knížky