Penny Vostrá - Nic není nemožné
Ulrike Rylance
Penny Vostrá série
1. díl >
Penny je desetiletá holka, která má tři velká přání (a asi milion malých): 1) Touží dostat psa. 2) Chce se stát detektivem a řešit kriminální případy. 3) Ráda by se vykroutila z účasti na oslavě namyšlené spolužačky Flory. Přání číslo 3 se jí rozhodně nesplnilo, takže právě teď trpí na té nejděsivější oslavě pod sluncem. Pak ale zmizí dárek, ze kterého měla Flora největší radost – pejsek Džastin. Zbude po něm jen vyděračský dopis v jeho pelíšku. Že by se schylovalo k prvnímu detektivnímu případu?... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2016 , Fragment (ČR)Originální název:
Penny Pepper - Alles kein Problem, 2014
Touhle knihou jsem se jako malá nemohla nabažit, četla jsem ji pořád dokola. Ilustrace jsou krásné a příběh vtipný. Bomba.
Kniha mě zaujala především svými písmeny,díky kterým mohou knihu číst i menší děti.Kniha je pro holky v rozmezí 8-13 let.Penny a její kamarádky Ida a Marie musí trpět na nejhorší party jejich nepřítelkyně Flory.Když se Floře ztratí její štěňátko,patří Penny k podezřelé č.1.To si ale nenechá líbit!Odmala si přála stát se superdetektivem a teď má šanci se prověřit.I s kamarádkami pátrá po pravém viníkovi a indicie je dostanou až k domu rozmazlené Belly.Rozřeší Penny svůj první případ?
2016 | Penny Vostrá - Nic není nemožné |
2017 | Penny Vostrá - Poplach na horské dráze |
2013 | Někdo se dívá |
2013 | Zločin – Tichý dům |
(SPOILER) Holky mi přirostli k srdci, hlavně Ida. Knížka mě bavila (moc jsem se pobavila se zahradníkem a rododendronem). Rychle se to četlo, hezký příběh, můžu to jen doporučit!