Soukromý detektiv Perry Panter a myší mafie
Markus Grolik
![Soukromý detektiv Perry Panter a myší mafie Soukromý detektiv Perry Panter a myší mafie](https://www.databazeknih.cz/img/books/10_/107304/bmid_soukromy-detektiv-perry-panter-a-my-INX-107304.jpg?v=1539031123)
Perry Panter série
1. díl >
Kocour Perry Panther chtěl vstoupit do policejního sboru jako filmový pes Rex. Ale policie o jeho služby neprojevila zájem, a tak se Perry rozhodl, že se stane soukromým detektivem. Otevřel si kancelář a čekal na první velký případ. Netušil, že hned na začátku své profesionální kariéry se setká s nebezpečnou mafií...... celý text
Dobrodružné Pro děti a mládež
Vydáno: 2008 , Fortuna Libri (CZ)Originální název:
Perry Panther und die Mäusemafia, 2000
![kralicekP. kralicekP.](https://www.databazeknih.cz/img/users/35_/352317/m_kralicekp-Unx.png?v=1655749908)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
(SPOILER)
Perry Panter je kocour, který dělá soukromého detektiva.
Se svým kamarádem Albertem se snaží chytit myší mafii. Ta Albertovi vyhrožuje.Když jim nedá všechen sýr, tak zastraší zákazníky z Albertovy pizzerie.Perry Panter vymyslel past, aby myši pochytali a trochu si i vydělali.
Nakonec vše dobře dopadlo a k Albertovi pořád chodí zákazníci.
2008 | ![]() |
2009 | ![]() |
2009 | ![]() |
Byť určena dětem, prošla mi rukami, tak jsem se začetl. A dobře jsem udělal, protože jsem se bavil. Vtipná kniha se sympatickým kočičím hrdinou, směle konkurujícím filmovému komisaři Rexovi. Milé ilustrace doplňují celou knihu a napomáhají dětské představivosti. Nebylo to v plánu, ale zařazuji do knihovny pro mladší rodinné příslušníky (a tak trochu i pro sebe) a časem doplním i o zbytek série.