PH zázrak
Robert O. Young
Přestaňte počítat kalorie, vážit tuky a odměřovat porce jídla! Zdraví souvisí s pH vnitřního prostředí. Udržovat jeho stabilní hodnoty je pro organismus nesmírně náročné. Alkalizujícími a acidifikujícími potravinami v poměru 80/20 se metabolismu velice uleví. Nově vytvořený systém stravování, jehož účinnost je dokázána, ovlivňuje příznivým způsobem metabolismus, posiluje a udržuje dobrý zdravotní stav. Podstatou programu, jenž má neuvěřitelný přínos pro zdraví, je vyrovnaný způsob života a vyvážená strava. Zbavíte se nedostatku energie, špatného zažívání, nadbytečných kilogramů, bolestí a nemocí. Získáte novou vitalitu, jasné myšlení, pevné zdraví a štíhlé tělo. Objevte: - Snídaně s nízkým obsahem sacharidů a vysokým obsahem vlákniny, jež mohou být tou nejzásadnější změnou - Pročišťování - detoxikační úloha tekutin, které snižují množství cizorodých látek a normalizují trávení a metabolismus - Odstraňování škodlivých bakterií, kvasinek a plísní z těla - Alkalizující potraviny - rajská jablíčka, avokádo a listovou zeleninu - a jak je při přípravě lákavých a chutných jídel kombinovat s mírně acidifikujícími potravinami, jako jsou ryby, obilniny a některé ovoce - Doplňky stravy - jak je vybírat, nakupovat a vypočítat správnou dávku - Vodu, nejdůležitější nápoj - jak se ujistit, že je bezpečná a čistá a že je jí dost.... celý text
Přidat komentář
Štítky knihy
hubnutí očistná kúra zdravá výživa
Autorovy další knížky
2009 | PH zázrak - Zhubněte odkyselením |
2008 | PH zázrak |
2009 | PH zázrak pro diabetiky |
Je mi líto, ale ne... ne, ne a ještě jednou ne. Jistě by se dalo souhlasit s pasážemi, které pranýřují fastfood a polotovary, možná i s tím, že příliš dlouho vařené jídlo není zdravé a cukr že překyseluje organismus, jenže ten zbytek... Protože moje tělo (a ani žádné z těl která mám v referátě) zatím ještě není na umření, rozhodně se odmítám živit mixovanou zeleninou, oživenou leda autorem požehnanými doplňky stravy a už vůbec přijímat teze, že "kvalitně pěstované" hovězí je menší zlo než vejce.
Jídelníček tady popisovaný je vůbec chuťovka: nevadí mi dokonce ani ty klíčky, jenže vykládat že je v pohodě margarín? Polotovary jako zeleninový vývar? Tortily včetně těch ochucených? A kde asi tak Američani seženou mouku, když, podle toho co jsem někde četla, v jejich obchodech mají jen směsi na pečení? A když už jsme u toho, zelenina, natož pak zrní taky prý není obvyklý sortiment, takže se vlastně ani nedivím, že takovým vykukům jako je doktor Young kvete (pochopitelně jen obrazná) pšenka, jen mě překvapuje, že na to někdo skočí v místních podmínkách...