Pip a Pipa - Koloběžka
Axel Scheffler
Pipa by se OPRAVDU moc ráda projela na Pipově koloběžce. Takže si ji prostě vezme a odjede! To nemůže dopadnout dobře. Pipa brzy zjistí, že to neměla dělat a že potřebuje Pipovu pomoc. Okouzlující příběh pro ty úplně nejmladší čtenáře oživil svými obrázky Axel Scheffler, známý ilustrátor Gruffala. Kniha děti jemným způsobem učí, jak být dobrým kamarádem a jak se omluvit.... celý text
Koupila jsem 1.5 letemu synovi. Okamzite se ni stala nejoblibenejsi knizka. I petilety syn je u cteni upichnuty.
Pul roku nesli spat bez precteni Pipy. Malo textu, takze ctenar muze vypravet podle sebe.
Z videa na YT.
Krátký příběh o svou králících. Pip se projíždí na koloběžce a dělá různé triky . Kamarádka Pipa to samozřejmě chce také zkusit. Bez dovolení si vezme samohyb a jede! Ale svou nepozornosti si způsobí úraz. Jak a proč se kamarádům omluvit vysvětlí dvojice zvířat. Pěkné ilustrace
Upřímně jsem od této autorky asi čekala trochu víc, vzhledem k jejím předchozím knihám, ale i tak je to pěkně popsáno. Řekla bych, že vhodné opravdu pro ty nejmenší.
2000 | Přísloví ze široka a daleka |
2018 | Pip a Pipa - Loužička |
2018 | Pip a Pipa - Koloběžka |
2018 | Na statku |
2020 | Žabák Fanda |
Pro děti 18 měsíců +
Jednoduchý a hezký příběh určený úplně těm nejmenším.