Pip a Pipa - Loužička
Axel Scheffler
Pip a Pipa si spolu tak hezky hrají, že Pip zapomene na to, že potřebuje čurat. Po chvíli se na podlaze objeví loužička… Jejda! Zjisti, jak se kamarádům podaří překonat nepříjemnou situaci. Příběh pro ty úplně nejmenší čtenáře oživil svými obrázky Axel Scheffller, známý ilustrátor Gruffala. Kniha učí děti jemným způsobem o potížích, studu, ale i pochopení a přátelství. A také o chození na nočník!... celý text
Pro nejmenší
Vydáno: 2018 , Svojtka & CoOriginální název:
Pip and Posy - The Little Puddle, 2011
Trochu zklamání, mohlo by to být více "rozvinutější", aby v tom byla i ta motivace na nočník.
Tuhletu roztomilost si syn zamiloval. Dokonce se díky ní poprvé sedl na nočník. Teda ne že by mu to vydrželo :D, ale byl to první krůček a to se počítá.
Velké, krásné obrázky a málo čtení. Ideální pro děti ve věku 1 až 3 roky na téma, které v tomto věku řeší všichni rodiče - loužičky a nočníky.
2000 | Přísloví ze široka a daleka |
2018 | Pip a Pipa - Loužička |
2018 | Pip a Pipa - Koloběžka |
2018 | Na statku |
2020 | Žabák Fanda |
Nočníkové knížky u nás momentálně frčí. Tahle patří mezi ty prima. Minimum textu, na kterém se ale dá dál stavět, velkoformátové obrázky, na nichž hledáme i věci mimo text. Jednoduchá, tenká knížečka pro prcky, která by se mohla líbit.