Po dvaceti letech života na knížku

Po dvaceti letech života na knížku
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/416878/bmid_po-dvaceti-letech-zivota-na-knizku-a1l-416878.png 3 2 2

Příběh zachycuje přibližně jednoleté období partnerského soužití, kdy se autorka pokusila o autentické a zároveň velmi citlivé písemné svědectví o tom, jak její život ovlivnila virtuální nevěra. Svým čtenářům tak nabízí pozoruhodnou osobní zpověď ženy, která se navzdory tísnivé situaci ani na okamžik nevzdala nejprapůvodnější duchovní lidské potřeby - svého práva na lásku.... celý text

Přidat komentář

Marekh
31.07.2019 3 z 5

Autorka vydala knihu vlastním nákladem. Jedná se o knihu pro ženy psanou formou deníkových záznamů. Jedná se o skutečný příběh, se kterým se autorka svěřuje čtenářům. Autorka obchází jednotlivá knihkupectví v Karviné a možná oslovuje knihkupectví i v jiných městech a nabízí tuto knihu k prodeji do jednotlivých knihkupectví.

Knihu jsem měl přečtenou zhruba za 1,5 hodiny. Po příběhové a stylistické stránce bych knihu hodnotil průměrně. Ženy patrně budou knihu vnímat jinak nežli já. Kniha může oslovit ženy středního věku nebo ženy dříve narozené. Někdy se stává, že starší muži se zamilovávají do žen, které jsou třeba o 20 nebo 30 let mladší a právě v této knize nám autorka popisuje jeden takovýto příběh..

Citáty z knihy, které mne oslovily:

Já tvrdím, že kamarádství a přátelství mezi mužem a ženou neexistuje. Říkám tomu "sex odložený na později."

Znovu se vracím, láska znamená zamilování, potom tolerance a nakonec úcta jednoho k druhému. Jsou tady naše děti a naše vnoučátka. Dětem, i když už jsou dospělé, bychom měli být nablízku, buď radou, nebo pomocí. A pro naše vnoučky by měla být naše náruč otevřená, plná lásky a pochopení, rozmazlování a jiných radostí.

Celý život se zklamávám v lidech, ale nejhorší to je u milovaného člověka. Už jsem se uklidnila a mrzí mě ten výbuch žárlivosti a vzteku. Omluvila jsem se mu a teď přemýšlím, co dál.

Zamilování je nádherné, je to slastný pocit, všechno hraje růžovými barvami. Zamilování nás vznáší až do oblak, jsme jím opojení... Napadá mě toho ještě hodně. K tomu všemu je potřeba dvou lidí, kteří jsou naladěni na stejnou vlnu.

Štítky knihy

pro ženy

Autorovy knížky

2019  50%Po dvaceti letech života na knížku