Po tvém boku
Kasie West
Když Autumn zjistí, že zůstala zamčená v knihovně, myslí si, že už to nemůže být horší. Až do té chvíle, než přijde na to, že Dax tam skončil s ní. Autumn toho o Daxovi moc neví – prý je to samotář, a jednou se dokonce zapletl do nějaké bitky a skončil v polepšovně. Ale je si naopak jistá tím, že je asi tou poslední osobou, se kterou by chtěla někde zůstat celý víkend zavřená. A tak si prostě jen dokola připomíná, že je jen otázkou času, než si její přítel Jeff všimne, že ji nechal v knihovně, a vrátí se pro ni. Jenže Jeff se nevrátí. A tak musí Autumn jíst pár dní jen jídlo z automatu a bavit se s divným klukem. Naštěstí ale zjistí, že Dax není zas tak zvláští a že si dobře rozumí. Dokonce víc, než si kdy Autumn s jakýmkoli jiným klukem rozuměla. Můžou ale jejich pocity přežít konec víkendu a návrat do jejich původních životů?... celý text
Literatura světová Pro děti a mládež Dívčí romány
Vydáno: 2017 , CooBooOriginální název:
By Your Side, 2017
Krásná, nenáročná kniha, která mě opravdu nadchla. Podle mého názoru byla tato kniha i mnohem lepší než ta předchozí od této autorky.
Děj...prostě nádherný, ale hlavně neobvyklý. No řekněte, která holka by nebyla nadšená ze šance přenocovat s pěkným klukem v opuštěné knihovně? Rozhodně každá! :-D Byly tam sice i smutnější momenty, ale to nic nemění na faktu, že kniha byla i tak skvělá.
Takže za mě určitě tuto knížku doporučuji :-)
Strašně se mi líbí její styl psaní, je takový vyvážený, od všeho trochu, od romantiky, humoru, přátel, rodiny :) .
Krásný příběh, zajímavá zápletka, konec asi nijak překvapivý, ale proto tenhle styl samozřejmě nečtu.
Náhradní kluk mě asi uhranul ještě více, ale i z téhle knihy jsem nadšená.
Moc se mi líbil tenhle laskavý a nenáročný kousek, který autorka rozehrála s ohromnou lehkostí a jiskřivým vtipem. Nelehký osud hrdinů pojala nápaditě a ohromně přístupně. Oba hrdiny jsem si okamžitě oblíbila a s očekáváním sledovala, kam se bude ubírat jejich cesta. Jejich opatrné a pozvolné sbližování mi nejednou vykouzlilo úsměv na rtech, až jsem si chvílemi přála, aby byli v knihovně ještě nějakou chvíli zavření.
Svěží romantika, která rozněžní srdíčko nejedné čtenářky.
Nehledejte kdovíjakou originalitu, napsané bylo už skoro všechno, nechejte se radši okouzlit duší knihy a její heboučkou obálkou.
Kniha byla strašně hezky napsaná. Klasická relaxační romantika, takže určitě doporučuji a teď se vrhám na “Náhradního kluka”
Knihu jsem četla ihned po "Náhradním klukovi"a líbila se mi ještě víc.
Bavila mě od první stránky až po tu poslední,proto ji nešlo odložit dřív,než po úplném dočtení.Měla jsem z ní velice příjemný pocit.
Byla SKVĚLÁ!
Čirou náhodou jsem příběhy "Náhradní kluk" a "Po tvém boku" četla hned za sebou.
A... bylo to oboje stejně super skvělé!
Příběhy asi brzy zapomenu, ale za ten hřejivý pocit při čtení to prostě stojí!
Kniha se mi líbila mnohem více, než Náhradní kluk, kterou jsem četla předtím. Postavy byly sympatické a seznámení v knihovně bylo zajímavé. Hledala jsem příjemnou oddychovou knihu a přesně taková je. Určitě si ji ještě někdy přečtu. Třeba se někdy dočkáme ještě nějakého pokračování s jinou postavou z jejich party?
Čakala som oddychovku a dostala som oddychovku. Dej nebol ničím výnimočný, ale aj napriek tomu sa kniha čítala príjemne a ľahko. Myslím, že sa bude páčiť hlavne mladším čitateľkám :)
Je to moc úžásná opravdu úžasná kniha .
Styl Psaní Kasie West mi sedí bohužel je to američanka Doufám že bude druhý díl.
Doporučuji přečíst.
Našla jsem tam pár chyb ale to mi nějak neovlivnilo čtení .
Přečteno jedním dechem. Miluju prostředí knihovny, takže začátek knihy pro mne byla dokonalost. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout a četla jsem skoro až do rána. Dějově to napínavé skoro nebylo, ale kniha je tak hezky napsáná, že nutí číst dál.
Další kniha kterou jsem si zamilovala. Jsem z ni opravdu nadšená. Líbila se mi obálka, děj, postavy a všechno další. Autorka mela originální nápad jak se mužou dva lidé zamilovat a ještě to uměla dokonale pojmout do knihy. Za mě úžasný a určíte všem doporučuji!
Styl autorky Kasie West mi ohromě sedí a je příjemným, mile a vřele vtipným pohlazením a to i tehdy, kdy téma není snadné.
Mnozí píší, že nejde o nic převratného, co by nenalezli jinde. Ale já musím její nenásilnost, nevtíravost a určitou nenápadnost vyzdvihnout.
Mne si naopak tenhle kousek, který si na nic nehraje, velice líbil a obdivovala jsem, s jakou lehkostí autorka do vyprávění zapracovala problémy hrdinů, především hrdinky, o kterých se tolik nepíše.
S knihou po boku mi bylo tak příjemně, že bych ji nejraději otevřela znovu.
Doporučuji!
Tuhle autorku mám zkrátka ráda, protože příběhy jsou uvěřitelné, reálné a moc se po každé bavím :-D
Pekny pribeh o dvoch tinedzeroch, ktori by sa nikdy nespoznali, keby sa nestali obetami nahody. Sice o sebe vedeli, ale ich cesty sa nikdy nestretli. On je pre ostatnych zahadou a ju maju sice vsetci radi, no ma pred ostatnymi tajomstvo. A prave vdaka nahode zistia, ze sa vedia dokonale pochopit a doplnit, aj ked sa na zaciatku zda, ze ta nahoda je pre oboch nocna mora.
Tato kniha nijak nevyčnívá z davu, ale přesto jsem byla spokojená. Každopádně nečekejte nic nového a překvapivého. Více v recenzi v záložkách - Knižní deníček.
Na knihu jsem se velmi těšila a určitě mě nezklamala. Byť bez erotiky, to bylo opravdu fajn počteníčko. Velmi poutavé, romatické a přečíst se dá za velmi krátkou dobu. Líbilo se mi, že Dax uměl Autumn "uklidnit", a Autumn to s ním nevzdala, přestože Dax nechtěl žádné závazky. Jeffa je mi sice trochu líto, že dostal košem, ale vzal to hrdinsky a s jeho povahou, by určitě dlouho sám nezůstal. =))
Autorčin styl je velmi čtivý a poutavý. Přiznávám, že jsem chtěla vědět, jakým způsobem se bude situace vyvíjet, a tak jsem četla hodně dlouho do noci. Ale stálo to za to. Kniha není určena mé věkové kategorii, ale skvěle jsem se bavila. Je to milá, hezká romantika bez erotiky s dobře vykreslenými postavami v reálném životě. Kluk, který to nemá lehké díky svým rodičům a holka, která zdánlivě má vše, ale nemoc ji omezuje. Řekla bych, že je to jeden z nejlepších dívčích románů v tomto roce.
přátelství láska romantika knihovny úzkost pro dospívající mládež (young adult) úzkostné poruchy
2017 | Po tvém boku |
2019 | P.S. Líbíš se mi |
2020 | Kluk odvedle |
2017 | Náhradní kluk |
2018 | Láska a jiné úkoly |
Kasie West se v letošním roce stala jednou z mých nej autorek románů! Po této knize jsem sáhla po velmi pozitivních recenzích ze zahraničí a musím říct, že nelhaly... Kniha se četla sama, děj nebyl průhledný a já byla místy opravdu dojatá a hlavní hrdince fandila... Už jsem přečetla i další knihy od autorky a ani ty nezklamaly... Prostě super!