Pochybnosti
Simona Rošková
Pochybnosti, ktoré vstupujú do našich vzťahov, sú varovaním. Pred niečím, čo nie je správne, pred niečím, čo nám môže časom ublížiť. Netreba ich brať na ľahkú váhu... Svoje o tom vie aj Nina. V snahe zachrániť rodinu často zatne zuby a radšej mlčí. Manželovo zlyhanie a jeho panovačná povaha ju nútia žiť v neistote. Viktor s Lenou, bývajú v byte oproti. Pri náhodných stretnutiach Viktor mlčky pozoruje, aká je Nina skvelá mama.Zistenie, že ho priťahuje aj ako žena, ho núti ešte viac pochybovať o svojom manželstve. Na dôvod, prečo si vzal Lenu, si už nespomína. Lenina kamarátka Eva vzťah so svojím manželom považuje za najlepšie rozhodnutie, ktoré v živote urobila.A predsa! Tieň pochybností visí nad ich spoločnou budúcnosťou ako búrkový mrak. Každý z nich v hĺbke svojej duše cíti, že musí v živote niečo zmeniť. Len nevie ako, kedy a či vôbec...... celý text
Príbehy ktoré ma naozaj zaujali, je to o 3 pároch, vždy sa to týka iného. Každý z nich má svoje problémy.
V jednom to je alkohol a s tým prepojený workoholizmus + láska k peniazom a bezcitnosť k vlastnému dieťaťu a manželovi.
V druhom túžba po dieťati a prázdno ženy, keď ho nemajú. Ale šťastné manželstvo, avšak ona sa bojí, že nevydrží, ak bude bezdetné, hoci on ju miluje nadovšetko
Tretie - majú jedno dieťa, otec workoholik a sebec, ona opäť otehotnie. A teda všetko je len na jej pleciach. Stačí, že on predsa nosí domov peniaze. O zvyšok sa podľa jeho slov on starať už nemusí.
A ako sa vyrovnajú so svojimi problémami? Dokážu prekonať tieto prekážky a budú nakoniec žiť tak, aby boli všetci šťastní?
Stačí prečítať a dozviete sa viac ;)
2019 | Vzala si mi všetko |
2020 | Po dnešnej noci mi nevolaj |
2021 | Pochybnosti |
2017 | Nechcem počuť tvoj plač |
2022 | Dala som ti všetko |
Veľmi pekne spracovaná kniha zo života obyčajných ľudí a ich problémov...vzťahy, manželstvá, deti a ich riešenie...
Zhltla som ju na jeden dych...určite ODPORÚČAM neoľutujete, Simonka opäť raz nesklamala