Bohyně
Marcy Jell
Náš svět není romantický a sladký… Je destruktivní, temný a lahodně plný kokainu a voňavého sexu s těmi nejhoršími lidmi, jaké si dovedete představit. Jsme mocní. Znudění všedností každodenního života. Potřebujeme adrenalin, abychom přežili. Ten pocit nám dává hranice mezi životem a smrtí, která je v našem světě tenká. Tři sekundy stačí, aby vám ukradli srdce… Tři sekundy stačí, abyste přišli o rozum… Tři sekundy stačí, abyste zemřeli… Tohle není příběh Romea a Julie. Nezamilujeme se a nezemřeme pro lásku. Zemřeme pro svou rodinu, pro svou zemi! Vstupte, pokud jste připraveni... Vstupte, pokud máte odvahu! ALE nezapomeňte na jedno: Já jsem La Camorra! Jsem BOHYNĚ!... celý text
Má první knížka od autorky a zklamaná nejsem. Bohyně byla skvělá.
Byla to prostě jízda, krátká jízda, ale bohovská.
Mafie, erotika, skvěle napsaná erotika - co víc si přát.
Tristan mafián, Vittorie mafiánka a mezi něma to jiskří.
Víc se mi nechce prozrazovat, tušila jsem trošku a i tak to bylo překvápko.
"Vittorie není ten typ, co by se vázal. Zašuká si, užije si to, a pak tě jako opuštěný štěně nechá u cesty."
Náš svět není romantický a sladký. Je destruktivní, temný...
Svižné, čítavé, nabité erotikou a samozrejme romantikou.
Prostredie mafie ako vždy nesklamalo.
Kniha sa čítala jednoducho na jeden nádych :)
Tedy tak tohle mě hodně zklamalo. Obálka je naprosto skvostná. Název i anotace velmi zajímavý. Jako první mě šokovala délka. V mé čtečce to nemělo ani 200 stran. Děj byl tak hrozně rychlý, odbytý až mě to mrzelo. Než jsem se nadechla, tak se do sebe zamilovali a najednou byl konec. Od autorky jsem už četla jezdce, ale je to úplně stejné (zasloužilo by si to větší prostor a propracování). Mrzí mě, že to musím napsat. Jde o českou autorku a pravděpodobně si tento komentář i přečte, proto kéž by si vzala k srdci a neházela jednu knihu za druhou, ale trochu kvality před kvantitou. Mnoho povyku pro nic.
Bohyně byla boží, svižná, napínavá, temná, smyslná s vůní sexu. Prostředí mafie já vždy vítám, líbí se mě ta propojenost ,síla, loajalita a pravidla. Tady se setkáme s královnou mafie Vittorii, která povstala z popela a zrodila se z ní opravdová nemilosrdná vůdkyně. Cestu ji skříží kapo Tristan, který se celý život připravoval na funkci mocného a krutého mafiána. Problém je v tom že on má něco co patří ji.
Když na něho Vittoria použije své ženské zbraně Tristan je v mžiku na kolenou. Ale nic netrvá věčně. Rozjíždí se boj nejen o nadvládu v jejich vztahu ale i rodinných křivd a tajemstvích.
Tahle autorka nezklame. Prostředí mafie, bylo to čtivě napsané. Jedinou výtku bych mela ke konci. Strašně uspěchaný. Nebylo ani pořádně vysvětleno. Prostě buch a byl konec .
Tristan i Vittoria jsou oba kápo svých mafií. Oba mají gigantická ega. Ale chemie mezi nimi fungovala.
Nebýt toho uspěchaného konce neměla bych si nač stěžovat.
Bohyně je kniha, která dokáže pěkně rozparádit fantazii. Marcy se pěkně odvázala a dala nám do rukou knihu, která má vše, po čem toužíme, plus něco navíc. Když se střetnou dvě mafiánské organizace, je z toho válka, ale co když je v jednom čele sexy chlap a ve druhém smyslná žena? Vittoria je královna mafie, nelítostná, sebevědomá, sexy, toužící po pomstě. Dokáže využívat svých ženských zbraní, ví, co chce a jde si za tím, klidně přes mrtvoly. Není radno si s ní zahrávat, a to záhy zjistí i Tristan, capo neapolské mafiánské organizace. Když se ti dva setkají, je pořádné horko a pro všechny okolo je lepší zmizet.
Závěr jsem tak trochu tušila, ale i tak mě to dostalo. Kniha je napínavá, smyslná, přesně to, co si chci večer přečíst.
Musím říci, že mě to chytlo hned od začátku a nepustilo až mě to na příliš rychlém konci vyplivlo jak malinu
To jediné mě na tom vadilo, příliš rychlý konec - ten bych trochu rozvinula, vysvětlila více detailů ale jinak to bylo opravdu hoodně dobré
Od Marcy asi nejlepší kniha, co jsem četla - kam se na to hrabou Jezdci ....
Ze strany korektury tam bylo pár chyb, které mě dost bily do očí, ale příběh jako takový byl svižný, pořád se něco dělo - za mě jsem si to opravdu užila.
Marcy, Marcy, Marcy ku*va holka já tě žeru. Tohle si musí každý přečíst, ty ses tu tak odvázala, že mám pocit, že se nám zrodila nová hvězda
Takže dámy a pánové tohle byla jízda, Marcy nám naservírovala příběh, který vás přiková do křesla a nepustí, dokavaď neotočíte poslední stránku. Mafie, zbraně, vraždy, intriky, smyslná mafiánka a sexy mafián, co víc si můžeme od takového příběhu přát.
Vittoria Bellucci, nelítostná, bezcitná, špatná....týhle holce nechcete zkřížit cestu a když už se vám to náhodou povede, tak se začněte modlit ať jste neviditelný.
Vittoria je první ženou, která stojí v čele La Camorry, ale aby jí všichni přijali, musela v něčem obstát.
Tristan Falcone, impulzivní, vášnivý, nemilosrdný....holky a možná i kluci, tohodle panáčka budete všichni chtít. Krásný, svalnatý a potetovaný . Jemu se ale povede Vittorii zkřížit cestu a ty dva se dostanou do křížku.
Víte, že Marcy nepíše pohádky, že se v jejich příbězích objevuje erotika, ale tady tady je to erotikou nabušený. Mezi těma dvěma to jiskří od začátku a ty erotické scény vám pěkně promáčí kalhotky.
Ty dva si sebe navzájem pěkně užívají, ty jejich slovní výpady nemají chybu a nejednou vám vykouzlí úsměv na tváři.
,,BRZDI,FALCONE," ZARAZILA JSEM HO POHYBEM RUKY.
,,ASI SI ŠPATNĚ ROZUMÍME. JÁ JSEM TA, CO TI DNES
DOJEBE DEN. NE TA, CO HO S TEBOU PROJEBE."
Tenhle série si vás pěkně zaháčkuje a já se už hrozně moc těším na další díl a tentokrát to nebude jen o mafii
2021 | Nebezpečná touha |
2022 | Dej mi Království |
2021 | Stůj při mně |
2021 | Zachraň mě |
2022 | Boss |
Moje první knižní setkání s @marcy_jell_author a myslím si, že to nemohlo dopadnout lépe. Bohyně je slušně nadupaná kniha s dávkouu mafie, erotiky a násilí.
Příběh nás seznamuje se šéfkou italské La Camorry Vittorií Bellucci. Ta má pověst nelítostné a bezcitné mrchy, které rozhodně nechcete zkřížit cestu. Nene. Shodou okolností ji nepřímo okrade Tristan Falcone, Capo di Tutti Capi. Na ten popud se Vittorie rozhodne, že si to s tímto capem přijede osobně vyřídit. Protože se ničeho nebojí, tak mu v den jeho svatby unese snoubenku. A aby to nenechal jen tak, na oplatku jí unese sestru. A takhle se navzájem kočkují, až nakonec Tristan vymyslí plán ohledně společného obchod, a tím spolu dočasně zakopou válečnou sekeru. Nicméně přitažlivosti se nedá uniknout. A oni si to velmi dobře uvědomují.
Vittorie byla silná a sebevědomá žena. Rozhodně se s nikým a s ničím neparála. Bohyně, která vládne a nenechá se zkrotit. Jenže to ještě neznala Tristana. Okouzlujícího, vášnivého, podmanivého, ale zároveň i nemilosrdného muže, který jí byl roven a mohl se tak pokusit o zakroceni zlé ženy.
Erotické jiskření mezi Tristanem a Vittorií bylo opravdu žhavé. Zkrátka to mezi nimi fungovalo jedničku s hvězdičkou.
Tohle zkrátka chcete číst. Je tu všechno, co by mafiánská knížka měla mít. A už jsem zvědavá na Kinga.