Pohádkový palác - Jednorožci

Pohádkový palác - Jednorožci
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541365/bmid_pohadkovy-palac-jednorozci.jpg 5 2 2

Panoramatické leporelo ve tvaru zámku - paláce. Seznamte se světem plným krásných jednorožců, jejich nejlepších přátel narvalů, nádherných víl, sympatických elfů, i nepřátelských, obrovských ogrů. Rodiče si jistě vzpomenou na panoramatická leporela ze svého dětství. Tato kniha vypráví o tom, jak se žije v paláci kouzelných jednorožců. Výrobek neobsahuje jen knihu, ale i velký trojrozměrný, plně vybavený zámek, aby si každá dívenka, nebo kluk mohli snadno představit, kde se děj příběhu odehrává. Domeček "postavíte" jednoduchým přetočením kolem hřbetu a můžete si začít hrát. Pak se kniha uvolněním mašliček, zavře a můžete si jí pohodlně dát do knihovny, nebo vzít sebou na cestu... celý text

Pro děti a mládež Pro nejmenší
Vydáno: , Sun
Originální název:

El Palacio de los Unicornios


více info...

Přidat komentář

Filomena1961
08.08.2024 5 z 5

Vhodná knížka pro děti s fantazií, pro děti, které mají rády svět jednorožců. Hned v úvodu je totiž přehledně popsán. A pak stačí mávnutí kouzelným proutkem, jednoduše se kniha přetočí kolem hřbetu a před námi se objeví panoramatický palác - plně vybavený vším, co s jednorožci souvisí. A dospělí pokud v sobě najdou dětskou duši se můžou společně s dětmi nechat unášet nádherným světem fantazie a na chvíli uniknout ze všedního světa. Krásný zážitek.

jana0378
24.07.2024 5 z 5

Kniha neobsahuje žádný příběh, ale pouze popis světa jednorožců. Součástí knihy je hrad - 4 různé prostředí a lze stáhnout a vytisknout papírové postavičky na hraní. Tuto formu zvlášť oceňuji, protože papírové postavičky z knih se často zničí a zde je možnost si je vytisknout znovu. Sedmiletá dcera je nadšená. Fantazii na vymýšlení vlastních příběhů má, takže nevadí, že v knize nejsou.