Pohádky o sněžných vílách
kolektiv autorů
Víly oblečené v šatech posetých ledovými krystalky, s vlásky stříbřitými jako padlý sníh, vás zvou, milé děti, do pohádky. Prožijte s nimi krásné zimní příběhy. V této knížce se dočtete nejen o sněžných vílách, ale i o přírodě a zvířátkách v zimě, o přátelství, které zahřeje srdce, a také o veselých oslavách v královstvích víl. A tak se, milé děti, zachumlejte do teplíčka a sledujte příběhy sněžných víl v kouzelných zimních krajích. Pohádky jsou pro děti od pěti let.... celý text
Některé pohádky krásné, jiné prostě "jiné". Souhlasím s předchozím komentářem - nádherné ilustrace.
Příběhy se dětem také líbily, i když já jsem měla u některých výhrady. Co ale musím naprosto vyzdvihnout, jsou překrásné ilustrace!
Hezké příběhy o vílách pro malé holčičky. Některé příběhy se mi líbily míň a některé víc. Při čtení mě napadlo, kolik toho lze vymyslet. Proto mám ráda knížky, přenesu se díky nim na nejrůznější místa a potkám spoustu zajímavých postav a prožiji s nimi kousek jejich života.
Když srovnám Pohádky o vílách a Pohádky o sněžných vílách, které jsou od stejného nakladatelství, tak Pohádky o vílách mají hezčí, poučnější příběhy, ovšem Pohádky o sněžných vílách jsou tak překrásně ilustované více ilustrátory, nádhera. Dcera (6) má moc ráda obě tyto knihy.
Nádherné ilustrace, i příběhy se mi líbily.