Pohádky před spaním
Zuzana Pospíšilová
Barevně ilustrovaná kniha přináší soubor krátkých pohádek, které rodiče nebo učitelky mateřských škol mohou dětem číst před spaním.
Tohle je naše srdcovka, čteme ji opakovaně, vždy po nějaké době. Až z ní děti vyrostou, plánuji uschovat pro svá vnoučata
Opět naše oblíbená spisivatelka, a až na jednu pohádku hodně podobné Šípkové Růžence, nemám, co bych knize vytkla.
Dobře se četlo, jak je psáno, před spaním.
Jedna z nejoblíbenějších knih kluků ve věku cca 3-5 let. Ano, pohádky jsou sice "výchovné", ale děj je pro děti zábavný, srozumitelný a délka pohádek tak akorát než zavřou oči :-) Za mě veliká jednička!!!
Prvoplánově výchovné pohádky, kde rádoby děj je vždy zcela přizpůsobem poučce. Po dočtení pohádky nepřímo nabádající ke xenofobii jsem knihu radši odložila.
Pěkné jsou na knize jen ilustrace :-)
Příjemná a milá publikace, řekl bych, jiných, neokoukaných pohádek a příběhů, které jsou svou kratší délkou naprosto ideální pro čtení před spaním. Další malý poklad do dětské knihovny.
[9/10] Beletrie pro děti a mládež; Pohádky a příběhy
Moc pěkná kniha pohádek, které moje dcera (3 r.) miluje. A díky tomu, že to nejsou "Karkulky" a "Perníkové chaloupky", ale originální příběhy, tak to i mě baví předčítat.
2010 | Kouzelná třída |
2012 | Detektivové |
2010 | Školní detektiv |
2007 | Pohádky před spaním |
2017 | Podivná hra |
" Z pravěku"
Soubor ilustrovaných pohádek pro děti vhodné tak akorát na usnutí. Obsahují příběhy o lesních vílách , jejich scholnostech , ale i o tom, co je na obloze a zvířatech.