Pokoj v barvách štěstí 7
Hakuri
Pokoj v barvách štěstí série
Tvrdohlavé dívce se poprvé od únosu naskytnou další možnosti. Macubase přichází s nečekanou nabídkou. S nabídkou, kterou by dívka správně měla přijmout Ale to ona nechce.
05.06.2024
Tiene minulosti získavajú konkrétne obrazy, ktoré poukazujú na situácie, prečo postavy konajú a správajú sa svojim spôsobom.
Dilema prijať lepšiu ponuku alebo ostať pri poznanom, rieši nielen Sači, ale aj ostatní z jej okolí.
V príbehu sa nečakane objavuje nová postava, tak príbehovo blízka Sači, že až je jej to nepríjemné, avšak otvára sa nová línia príbehu, v ktorom sa pomaly otvárajú dvere do minulosti únoscu (Haru).
2022 | Pokoj v barvách štěstí 1 |
2023 | Pokoj v barvách štěstí 3 |
2022 | Pokoj v barvách štěstí 2 |
2023 | Pokoj v barvách štěstí 4 |
2023 | Pokoj v barvách štěstí 5 |
Děj se otevře docela drsným náhledem do minulosti, avšak ne postavy, u které to očekáváme asi nejvíc, přesto se tím vysvětlilo hodně. Neříkám, že jsem to netušila, že v pozadí něco takového bude, ale ve výsledku to bylo horší než mé představy.
Hlavní hrdinka se potýká opravdu s velkým tlakem na mysl a zvažuje své možnosti, zda setrvat ve známém a nebo risknout krok novým směrem. Spoustu podnětů k přemýšlení ji dá nečekaná nová postava na scéně. V první moment mě napadlo, že osob s podobnými zážitky je na scéně nějak moc, ale vzhledem k místu je to pochopitelné a mám pocit, že lidi se stejnými životními zkušenostmi to k sobě tak nějak táhne. A ve výsledku si nějaký traumatický zážitek asi táhne každý, takže po pár stranách mi vývoj příběhu přišel naprosto přirozený.
Hlavní hrdina se konečně trochu otevře a sdělí nám své jméno a tak si držím naději na další díl, kdy dostaneme nějaký ucelenější příběh jeho života a spojí to ty střípky a náznaky.