Pokrevní pouta

Pokrevní pouta
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/537763/bmid_pokrevni-pouta-6636250a179a6.jpg 5 1644 1644

Jak chytit vraha, který nezanechává stopy? Žena zabitá jediným přesným bodnutím do srdce – na první pohled to vypadá jako loupežné přepadení, které se zvrtlo. Kdo by plánovaně vraždil starostlivou a bezúhonnou sociální pracovnici? Ale inspektorce Kim Stoneové na téhle smrti něco nesedí. Pár dní nato už si je jistá – po nálezu mrtvé mladé narkomanky se stejnou bodnou ranou v hrudi. Někdo je obě chladnokrevně sprovodil ze světa. To je však to jediné, co je spojuje. Kim se nedokáže na případ soustředit – z minulosti se vynořila doktorka Thorneová, sociopatka, kterou Kim dostala do vězení a která za mřížemi naplánovala bezcitnou pomstu. Počet obětí narůstá a Kim a její tým se po krůčcích přibližují k pachateli. Někdo z nich se ale brzy octne ve smrtelném nebezpečí. A Kim tentokrát možná nebude mít dost sil, aby ho ochránila…... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi

19.11.2018 5 z 5

Perfektní jako vždy!

Atak
11.11.2018 5 z 5

Moc se mi líbí jak vše postupuje k mé naprosté spokojenosti ;)

katka.oo
09.11.2018 5 z 5

Kim mám moc ráda a kniha super, ostatně tak jak všechny ostatní. Jen doufám, že Alex už v dalším pokračování nepotkám, tu fakt nemusím. Jinak doporučuji a těším se na další.

karantena
03.11.2018 4 z 5

Je až neuvěřitelné jak někdo dokáže manipulovat s lidmi.Kniha nepostrádá napětí a je čtivá.

Katulinka69
28.10.2018 5 z 5

Co napsat?? Už se nemůžu dočkat dalšího dílu,miluju Kim a její tým.

nicole1990
27.10.2018 5 z 5

Opět luxusní čtení a přečteno jedním dechem,četla jsem rychle tak jsem se někdy vracela v různých kapitolách. Opět Kim nezklamala. Opět hodně vracení do minulosti k její matce. A zase na scéně sociopatka Alex. A vrah teda hodně překvapil. Určitě doporučuji a dávám plný počet hvězd

nadenka13
25.10.2018

úžasná série doporučuji

PADA123
25.10.2018 5 z 5

Další strhující příběh Kim Stoneové. Autorka se knihou od knihy jen lepší a její příběhy jsou moc dobré Žádné hluché místa a hlavní hrdinka je velmi dobře popsaná. Už se těším na další díl.

monte
24.10.2018 5 z 5

Super čtení, napínavý děj. Hned se pouštím do další detektivky s Kim a jejím týmem.

lenka7679
22.10.2018 3 z 5

Tenhle díl byl pro mě přešlap, ke čtení jsem se musela nutit a celkově mi v něm vadil návrat k Alex. Těším se na další díl, určitě ho přečtu, ale budu se tiše modlit, aby to zajelo do starých Kiminých kolejí. Alex mi nesedla už v předchozím dílem, ale byla to změna od předešlých dílů, proto jsem přečetla a bylo to opravdu zajímavé a osvěžující. Bohužel návrat Alex, dle mého, knize neprospěl. Opravdu se mi špatně četla a dokonce jsem i přeskakovala, což nikdy nedělám, tady se to jinak nedalo.

ZuK1
19.10.2018 4 z 5

Kniha hned od prvních stran vtáhne do děje, je akční a napínavá a už jen zjištění, že mimo vyšetřovaného případu do hry znovu vstupuje i sociopatická Alex vzbuzuje oprávněné obavy ...
Určitě mohu doporučit a budu se těšit na další díl.

PetraBery
15.10.2018 4 z 5

Další z případů inspektorky Kim a jejího týmu. Dobrá detektivní práce, návrat sociopatky Alex do děje a výborné vykreslení manipulace s lidmi. Série si drží vysokou úroveň, takže se těším na přečtení dalšího dílu.

Hella
14.10.2018 3 z 5

Angela Marsons rozhodně psát umí. A poutavě. Ale tenhle příběh mi narozdíl od všech předchozích nijak k srdci nepřirostl, velmi mi tam vadila všemocná Alex a její schopnosti zpoza mříží. Taky Kim byla zvláštně vykolejená a nepůsobilo to na mě věrohodně.

atevi4
11.10.2018 4 z 5

Pro mě jedna z nejlepších z řady. Dočteno jedním dechem.

Knižní střípky
10.10.2018 5 z 5

Já si opět nemohu stěžovat, tato série mě prostě baví a tento díl nebyl výjimkou. Kim mi přirostla k srdce. Je to drsná ženská s velkým srdcem a takové hrdinky mám moc ráda.

Alexxxka
10.10.2018 5 z 5

Další díl s přehnanou mrchou Alexandrou... Moc jsem se na něj těšila a opět jsem spokojená. Knížky od A.M. mě opravdu moc baví.

maxx
09.10.2018 5 z 5

Doporučuji

k.m.h
09.10.2018 5 z 5

Moje poslední Kim, dočtená před pár dny. Rozhodně nezklamala, ale ostatní se mi líbily více.

lenuskav
05.10.2018 5 z 5

zase neco neuveritelnyho. celou knížku sem opet prozivala v napeti. Těšim se na dalsi :)

Herča76
03.10.2018 5 z 5

Šla jsem po jistotě - napínavý děj, zajímavá zápletka, sympatická Kim (klidně bych ji brala za kámošku .-)) a hlavně napětí až do konce, protože až do konce nevíte, kdo je vrah. Všechno jsem v této knize našla a pro mě TOP autorka.