Pokušení

Pokušení
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/528177/bmid_pokuseni-65be232f1432b.jpg 3 71 71

Pokušení série

1. díl >

Nesmělá studentka Penny Taylorová vždycky dodržuje pravidla. Alespoň tak se to jeví jejím spolužákům. Ovšem i Penny má své zapovězené tajemství – bezhlavě se zamilovala do svého učitele. A je si docela jistá, že i on do ní. Profesora Huntera zbožňují všichni. Je vysoký, tmavovlasý, pohledný a naprosto nedosažitelný. Tajemství, které se skrývá v jeho hlubokých hnědých očích, tajemství temnější, než jaké si kdy Penny dokázala představit, ji nesmírně láká. A zdá se, že ani James Hunter není z těch, kdo by dokázali odolat tak sladkému pokušení.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)

Temptation, 2015

Dela90
19.10.2024 4 z 5

(SPOILER) Perfektní erotický román se vším všudy ve stylu profesor a studentka. Zakázaná a tajná láska v jednom.

Penny je studentka 2.ročníku, která vždy dodržuje pravidla. Až pak jednou potká v kavárně sexy borce, z kterého se jako na potvoru vyklube její profesor komunikace. Bezhlavě se do něj zamiluje a začíná porušovat svá vlastní pravidla. Pokušení je totiž opravdu veliké.

James je profesor na VŠ. Začíná tu nový život a rozhodně se nepotřebuje kamarádíčkovat se studenty. Jenže to by nesměl potkat okouzlující Penny.

Za mě skvělý erotický román, mistami opravdu žhavý a hlavně s příběhem.
James se jevil jako pan dokonalý. Ovšem Penny byla s prominutím úplně pitomá. No, moc jsme si nesedly. Prvně se bezhlavě zamiluje, pak se v tom tak jako plácá, nenávidí lži, vyčítá mu je a sama si nezamete před vlastním prahem. Bylo jasné, že na to dojede. A celkově se mi moc nelíbilo, jak se snažila první o jednoho, nadešla první krize a hned otevřela vrátka druhému. Chudák chlapi fakt. To její oslovování v soukromí “Profesore Huntere už mi lezlo na nervy. Proč mu proboha neříkala křestním?

Co se mi naopak dost líbilo, byly hodiny komunikace , které vyučoval James. Vždy probíraly témata, která byla spjata s jejich románkem. Při jedné dosti spicy scéně jsem si říkala, že to snad ani není pravda .

To, že má knížka na obale uvedeno erotický román, není jen tak pro nic za nic. Opravdu se to tady erotikou jen hemží a v některých situacích Vam bude opravdu horko.

Popravdě měla jsem za to, že příběh se v této knize uzavře. Jaké to překvapení když jsem zjistila, že série má celkem 5 dílů, do háje! Samozřejmě, si to teď chci přečíst všechno.

Ála1968
24.07.2024 4 z 5

Myslím, že zas taková tragédie to nebyla,jak tady někteří píší.Ten začátek byl krásný,je pravda, že Penny byla hodně mladá a nevyzrálá,ale to se dalo čekat,bylo jí 19.Byla zmatená a nevěděla,co chce,tedy spíše,kterého chce.No a potom to šlo trošku z kopce, hlavně ten konec.Tak uvidíme v dalším díle

miloslava3256
27.06.2024 1 z 5

Bože proč?!! Většinu knihy jsem 'poslouchala' přes funkci mobilu, uf a moje reakce? 'Jako vážně?' si říkám. Milionkrát pane profesore Huntere. Jako chápu člověku se to může líbit, při 'hraní', ale takto ne. Jediný co opravdu je nepopiratelný tak název pokušení, to vážně vystihuje. Absolutně jsem nechápala proč se ty osoby takto chovaly, hloupé, dětinské, nesnesitelné chování.

alexvera
16.05.2024 1 z 5

Tohle bylo teda hodně ale hodně špatné čtení. Bez pardónů. Hodně dlouho zase nevybočím ze svých čtecích kolejí, i kdyby anotace knihy zněla víc než lákavě. Nevěděla jsem, že zápletka studentka X profesor jde takhle nevyužít..

A co že tu dostaneme? Naivní, nezkušenou studentku Penny a sexy, majetnického profesora Huntera (tyhle dvě slova byly v knize snad padesátkrát), který vyučuje marketingovou komunikaci. Klišé máme hned na začátku kdy do sebe tihle dva vrazí v kavárně a světe div se, ona má jeho kafe na oblečení tak jí půjčí svůj svetr..

Zapomeňte že by se ti dva krotili třeba na přednášce, kde je plno studentů. Nee, vyměňují si tak průhledné věty, že i hluchému by bylo jasné co se děje. Nehledě na časté návštěvy Penny v kabinetu profesora -jó i tady bylo pár sex scén. To, že by v knize existovaly nějaké zábrany ze strany profesora to ne. Naopak.
Penny mě celou dobu vytáčela ještě víc než on. To její nerozhodné a dětinské chování bylo místy nesnesitelné. Ve chvilku kdy našla prstýnek s iniciály jsem se vážně bavila. Co čekala? Že tenhle starší chlap celý život čekal jen na ni?
Pochopitelně se potom zachovala velmi dospěle a chvilku ho zvládla i ignorovat. Do toho si začala se svým spolužákem kterému tím jen ublížila. Sympatie nehledejte, ten se ji pro změnu pokusil znásilnit když byl opilý. Ale omluvil se, tak mu odpustila. Bleh..

Byla jsem vážně ráda že se mi kniha podařila dočíst. Na další díly se opravdu nechystám.

Knihomolka_176
14.05.2024 2 z 5

Nooo, tak tohle bylo zvláštní :D
Penny jednoho dne potká přitažlivého muže, o kterém až druhý den zjistí, že je to její profesor. To už si ale stihne domluvit rande s novým spolužákem Tylerem. Ten se k ní zachová odporně, ale později se z něj vyklube opravdu skvělý kluk a právě za něj dávám ne tak špatné hodnocení. Líbil se mi jeho humor a i to, jaký vztah měl k Penny, která se chovala jako trapná a hloupá puberťačka.
Profesor Hunter by mohl mít potenciál, kdyby se nechoval tak, jak se choval. Pardón, ale jeho chování k Penny před studenty?? To jako fakt?
Dialogy byly plytké, oba se chovali jako děti a prostě to bylo špatně.
Abych ale nebyla jen zlá, musím uznat, že díky krátkým kapitolám děj rychle ubíhal, sexuální scény, kterých bylo opravdu mraky, nebyly popsané tak strašlivě, jak to často u tohoho žánru bývá, a opravdu se mi líbil Tyler.
Do druhého dílu se asi pustím, ale spíš proto, abych zjistila, jestli to autorka umí i líp.

monika0181
22.04.2024 4 z 5

Toxický vztah dospělého chlapa a nevyzrálé studentky.
Plný myšlenek, sebezpytace ze strany Penny.
Část knihy mě vtáhla a hnala dál. Bohužel ne celá.
Uvidíme, co další díl.

Jaruš71
21.04.2024 4 z 5

Čeká nás ještě 7 dílů vztahu Penny a profesora + 3 díly Profesor Hunter tak uvidíme

nina3905
24.03.2024 2 z 5

Žiaľ, očakávania zostali nenaplnené...

Jita160
18.03.2024 3 z 5

Studentka a její profesor.
Mladá, nezkušená a naivní Penny podléhá ďábelský sexy a majetnickému profesoru komunikace.
Rozjíždí se hříšný, nebezpečný ,zkažený a toxický vztah. James má na ni špatný vliv a přesto se s ním Penny cítí v bezpečí cítí ,že konečně žije. Oba před sebou něco skrývají a to jejich vztah vede do záhuby.
Příběh měl docela dobrý začátek ,ale postupem to bylo docela utrpení a konec,tím ho pro mě paní spisovatelka zabila... snad se to vylepší pokračováním????

Majuš333
16.03.2024 ztráta času

Nie, nie a ešte raz veľké NIE!!!!! Aj 'návod na použitie' má v sebe viacej šťavy než toto!!!

Culda
07.03.2024 2 z 5

(SPOILER) za mě teda velké ne :( .... obrovské zklamání :(

což je škoda, protože anotace vyzněla tak dobře , že jsem po tom sáhla jak to vyšlo. Děj plytký, dá-se-říci o ničem. Vztah mezi hlavními postavy (pravda, mezi všemi postavami) horší jak Béčková telenovela. (se berete - se neberete - se berete :-D )

Jediné co se dalo číst byly teda ty sex-scény ale i ty leckdy postrádaly logiku :-D, ale přece jen je to erotický román, takže nikdy nečekám knihu typu nominováno na cenu..... :)

Penny - pokrytecká lhářka, která se neumí rozhodnout a chování má horší jak pětileté děcko.... jako vážně, dělat predčasné závěry bez nazoru druhé strany a místo vysvětlení se chtít vyspat s druhým? :/.... další ani rozepisovat nechci :-/

dlouho jsem nebyla tak rozčarovaná a zklamaná :(

PetraN17
07.03.2024 3 z 5

Nevím, chvíli mi to přišlo jako dort od pejska a kočičky..

sex

Ivy Smoak