Pomóc! Ta rodina je šílená aneb Vypráskaná famílie
Lenka Hornová
Humorné zážitky Lenky Hornové.
Pro me dokonala ac utla knizecka plna humornych zapisku o vyrustani autorky a jeji sestry. Mnohokrat jsem se zasmala a v pripade vyskytu spolucestujicich ve vlaku smich potlacovala. Doporucuji a uz ted se tesim, ze si knizku dam znovu.
Už si vůbec nepamatuju, jak jsem se ke čtení dostala, protože Lenku Hornovou z TV apod. vůbec neznám, obálka knížky pro mě nijak přitažlivá není a název také ne... Zato ale jak jsem se do čtení dala, hned se mi zalíbilo a určitě se k těm bezvadným příhodám někdy ještě vrátím, abych si je po letech oživila. A některé si pamatuju. Souhlasím s Karavelou, že například zajíček S. je nezapomenutelný : o)
Když jsme v kniho-budce sáhla po této knize, netušila jsem, že se tak pobavím. Knížka je malinká, říkala jsem si, že na cestu autobusem to bude skvělé. Nakonec jsem knihu přečetla doma a byla jsem ráda. U některých pasáží jsem se smála tak, že mi tekly slzy.
Tahle knížka mne velmi pobavila....babička zapřahajíc sáně za sovětské tanky....no to nevymyslíš.
U této knížky jsem se smála nahlas v tramvaji...zajíček Svejánse je nezapomenutelný :-)
Kdo má podobně trhlou rodinu jako Lenka Hornová,tak ho určitě knížka pobaví a rád si zavzpomíná na historky té své trhlé rodinky.Super
2006 | Můj život s Králem: Román z Ulice |
2002 | Pomóc! Ta rodina je šílená aneb Vypráskaná famílie |
Úsměvné vyprávění o svérázném životě známé moderátorky, jejích rodičů a sestry Pavlíny. Kaleidoskop drobných příhod, které charakterizují rodinu jako poněkud svéráznou s nepříliš tradičními výchovnými metodami. Nečekejte žádnou velkou literaturu, ale bavit se určitě budete. Mezi řádky prosvítá, že ne všechno byla taková řachanda, jak se může na první pohled zdát. Vyznění je často spíš moudré a laskavé než třeskutě vtipné.