Ponorková nemoc

Ponorková nemoc
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540935/bmid_ponorkova-nemoc.jpg 4 671 671

Greg Heffley má fakt problém. Školní majetek byl poškozen a on je hlavním podezřelým. Ale nejšílenější na tom je, že je nevinný. Nebo aspoň skoro.

Literatura světová Pro děti a mládež Příběhy
Vydáno: audiokniha , CooBoo

Cabin Fever, 2011

Interpreti: Václav Kopta

mysik612
29.04.2019 5 z 5

Úplně Grega chápu. Taky mám sourozence.

Toms16
24.02.2019 3 z 5

Kniha byla dobrá a vtipná

Antonella
08.12.2018 5 z 5

Skvělá kniha! Máme doma všechny díly, ještě mi zbývá přečíst 7 knih.
Přečetla jsem to za tři dny.

heliiinka
16.11.2018

Jestli je někdo fakt rozmazlený a leze mi na nervy, tak je to Many. Greg se vlastně chová relativně normálně.

LenkaDlouha
06.09.2018 3 z 5

tohle bylo o něco slabší. Můžu říct jedno. Menyho začínám nenávidět.

Kačkaknihomol
07.01.2018 2 z 5

Když je teď to zimní počasí, proč se nějak zimně nenaladit? Bohužel prvních sto stránek je téměř o ničem, autor si zas jede svou kostru, i když musím říct, že z té své kostry a z průšvihů, které Greg provedl, vypíchl obzvlášť jednu věc, a já doufám, že se k ní v dalších dílech nějak vrátí, protože se u poseroutků setkávám s tím, že se v nich prakticky nic "nerekapituluje", což je na jednu stranu fajn, protože poslouchat sálodlouhé popisy o tom, co v předchozích dílech Greg provedl, je vážně nuda, ale na stranu druhou, občasné připomenutí by bodlo, protože se mi ty díly slévaj dohromady. A navíc, kdybych nevěděla jak jdou díly za sebou, rozhodně bych nevyluštila, jak za sebou jdou, protože když si to tak vezmeme, v knize není žádná ústřední dějová linka, jen to jsou vlastně průšvihy Grega nějak narvané do jedné knihy. Navíc, knihu jsem dočetla před necelou hodinou, a polovinu z ní si nepamatuju, což je vážně na nic.

KattyAnnyCte
17.12.2017 4 z 5

Ty jo přečteno za jeden den. Doporučuji všem i nečtenářům. Mám tuto sérii ráda a občas se v ní i najdu.

Péťa.Š
13.12.2017 4 z 5

Docela dobrá kniha.Dobré čtení na zimu Pokud se někdo chce zasmát nebo pobavit, doporučuji tuto knihu. Je nenáročná na čtení oddechová a hodně čtivá. :)

Lucy1905
01.10.2017 4 z 5

Oddechové jako vždy.

Laf
01.10.2017 4 z 5

Je fajn sledovat, co za trampoty se Gregovi zase povedlo :) Skvělé čtení pro malé i velké :)

Půca4
08.09.2017 4 z 5

Trošku slabší Poseroutka, než předešlé díly, ale pořád skvělé!

Jostik_21
21.07.2017

Kniha je napsaná celkem dobře, ale................ je tam na mě moc obrázků, a je to spíš pro menší věkovou kategorii ( tím myslím do 10 let). Čte se to moc rychle a to mě nebaví, já čtu rychle ale knihu nemohu přečíst za dvě hodiny. Když se to stane už tak se my kniha nelíbí a dává mě na jevo že z tolika stran je tam hodně obrázků. Jinak jsem to četla jen ze zvědavosti a znám o hodně lepší knihy.

kuba2006
20.07.2017 5 z 5

super serie ke vsem kniham se rad vracim

limo
05.02.2017 5 z 5

Hodně vtipná. Stejně jako ostatní poseroutkové.

Jack93
04.09.2016 4 z 5

Poseroutka je osvědčená klasika a jistota, která nezklame ani dvojnásobně starší cílovku, což považuju za známku hodně velké kvality! Je to skvělý oddych a přestože jsem s ním začal jen tak pro srandu, abych trochu pochopil, co na něm dnešní generace dětí má, rozhodně v něm budu pokračovat a postupně si přečtu všechny díly. Už teď jsem v půlce série. Jen kdyby se v knihovně sháněl snadněji...

Marťa123987
13.08.2016

Není kniha nebo díl který by se mi od Jeffa nelíbila.Opravdu všem čtenářům doporučuji.Co milují malého poseroutku

buldozer5
25.05.2016 5 z 5

Další skvělá kniha od skvělého spisovatele.

PandaKombajn
17.05.2016

Super kniha mého dětství

Knižní střípky
01.05.2016 1 z 5

Nevím, no, nejsem cílová skupina, četla jsem to jenom ze zvědavosti, abych udělala radost kamarádčinu synovi a také, abych si udělala aspoň trochu představu o tomto současném fenoménu, jelikož mám doma 7-letou dcerku, ale budu se snažit, aby šla jinou knižní cestou, nemyslím si, že by jí četba Poseroutků byla v něčem přínosná....snad jen v tom negativním slova smyslu, že by si uvědomila, jak se kamarád k druhému kamarádovi určitě chovat nemá, že Gregův přístup k povinnostem opravdu není ten správný atd....po přečtení jsem si pak nadávala, že i těch 50 min, které mi trvalo knihu přečíst bylo zbytečně promrhaných a mohla jsem je využít mnohem užitečnějším způsobem

Mixxa
26.02.2016 4 z 5

Jej, tak u toho jsem se fakt nasmála!