Poselství pro Kmen mnoha barev
Kiesha Crowther
Lidská společnost stojí na prahu nesmírné duchovní transformace, kterou pro tuto dobu předpověděly téměř všechny pradávné a domorodé kmeny. Tato dlouho očekávaná a mimořádná kniha - napsaná jedním z nejinspirativnějších ženských hlasů, volajících po změně na této planetě - vám otevře srdce a zrak a povede vás k odhalení dávných mystérií naší existence. Skrze sdílení zážitků z vlastního života a pradávných poselství, předává Malá Babička nauku a ukazuje vize, které jsou jí zprostředkovávány duchovními průvodci stejně jako Matkou Zemí. Zároveň odhaluje pravdu o tom, že klíč k poznání, jak postoupit do vyšších světů společně s Matkou Zemí, se ukrývá v našich srdcích spolu s rozpomenutím, kým doopravdy jsme. Na stránkách knihy najdete jednoduché, ale velmi mocné návody na vlastní duchovní posun, stejně jako vize hlubokých změn, které budou přicházet a dotknou se celé planety Země a jejich obyvatel v následujících letech. Jakmile si vzpomeneme na to, co jsme kdysi dávno jako lidské bytosti již znali, a jakmile se vrátíme do svých srdcí, bude možné změnit budoucnost a posunout se do reality mnohem krásnější, než bychom si kdy dovedli představit.... celý text
Duchovní literatura Esoterika, astrologie, okultismus
Vydáno: 2012 , Pohoda v BrněOriginální název:
Message for the Tribe of Many Colors, 2011
Skvělá kniha, která shrnuje mnoho věcí, které jsem někde četla, nebo slyšela a propojuje je ve smysluplný celek. Knihu jsem četla jedním dechem a jenom lituji, že nebyla delší. Oceňuji i pár praktických rad, které si člověk může z knihy vzít.
Opravdu úžasná kniha, pohlazení a potěšení pro ženskou a jak jsem slyšela i pro mužskou duši.
Díky ní mi vše do sebe lépe zapadá i v kontextu s naší Zemí. Tato kniha osovuje naše srdce, nikoli intelekt.
Před časem byla Malá Babička námětem k eso diskusím, ted lze číst víc nezaujatě. Za přečtení určitě stojí.
Záměrem této neobyčejné knihy je nastartování procesu rozpomenutí se, kým ve skutečnosti jsme.
Zajímavá kniha, krásně se četla, jen se nemohu zbavit pocitu, že většinu věcí jsem už někde četla.