Štěstí je zadarmo

Štěstí je zadarmo
https://www.databazeknih.cz/img/books/30_/301655/bmid_stesti-je-zadarmo-wA4-301655.jpg 4 334 334

Kamila rozpoutala válku se svými příšernými sousedy. Táňa už se nemůže dívat, jak si její máma ničí život. Aneta se asi zamilovala – jenže do nesprávného muže. A Jiří se ze všech sil snaží, aby ho dcera měla aspoň trochu raději... Hlavní postavy povídek mají společný cíl: být alespoň trochu šťastnější. Na štěstí má přece právo každý, ne? V jejich příbězích o důležitých náhodách a životních prozřeních potom sehrají roli kočičí (a někdy i psí) hrdinové... Autorka ke knize dodává: Opravdový úspěch přece nemusí nutně být to, co vás nejvíc pozvedne v očích ostatních. Může to být něco, za co si sami sebe vážíte, co vás naplňuje. Jen vás samotné. nemusí nikdo další vědět...“... celý text

dqenisa
30.07.2016 4 z 5

Knížka je dobře napsaná . je to příjemná letní oddechovka.

Tiffany
29.07.2016 4 z 5

Není to tak dlouho , co jsem autorku objevila a budu se opakovat, jejímu barvitému psaní fandím. Její příběhy se tváří na oko oddechově, ale zároveň jsou jakousi psychologickou sondou, do lidských duší. Rovněž bych uvítala, kdyby některé povídky byly delší... :) a v prvním příběhu se mi líbila poznámka, že "opravdový úspěch přece nemusí nutně být to, co vás nejvíc pozvedne v očích ostatních, ale to , za co si sami sebe vážíte, co vás naplňuje. Jen vás samotné". Není to vždy jednoduché, ale toto je i moje motto. Když to jen trochu jde, žít podle sebe a hlavně se neustále nesrovnávat... PS : ač pejskař, myslím,že si jednou nějakou číču pořídím .. :)

martina.bella
22.07.2016 5 z 5

Zhltnuto za jeden den. Krásné příběhy pro milovníky koček (ale nejen pro ně), při jejichž čtení jsem se opakovaně dojímala. Dají se určitě číst jako "lehké čtení k vodě", ale když v nich hledáte hloubku, tak je tam taky, aniž by ji autorka čtenářům nějak násilně podsouvala.

Mikik
21.06.2016 4 z 5

Velmi hezké povídky, které byly jen někdy moc krátké a klidně bych si jich nechala líbit více. Aneb zvířátka jsou opravdu někdy lepšími společníky než lidé a chovají se paradoxně více "lidsky" než někteří z nás..