Sněžný měsíc přehled

Sněžný měsíc
https://www.databazeknih.cz/img/books/41_/413568/bmid_snezny-mesic-PZk-413568.jpg 4 1698 1698

Josef Bergman série

Nová detektivka Michaely Klevisové zavádí čtenáře do idylické krajiny Beskyd, kde na horách ještě žijí lidé podobně prostě a v souladu s přírodou jako generace jejich předků. I sem ale vstoupil byznys, který staré roubenky mění na hotely a penziony a vše živé v lesích na lovnou zvěř. Realitní agentka Olga byla zavražděna na odlehlém místě vysoko v horách před roubenkou, kterou nabízela k prodeji. Stalo se to jen několik týdnů po vraždě makléřky v Praze. Oba případy spojují podobné okolnosti, a navíc se zavražděné ženy mohly znát. Kriminalista Josef Bergman proto odjíždí do hor a pátrá mezi místními obyvateli. Není to však jednoduché, protože obyvatelé horských samot jsou nedůvěřiví a uzavření a spousta z nich má svá tajemství, o která se s Bergmanem rozhodně dělit nechtějí.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Sněžný měsíc. Přihlašte se a napište ho.

danielavachova
17.11.2024

Opět výborná krimi od paní Klevisové. A jako bonus k tomu úžasné prostředí Beskyd. Propletence vztahů, kopce, příroda, skvělé.

danielavachova
17.11.2024

Opět výborná krimi z pera paní Klevisové, klobouk dolů. A k tomu jako bonus úžasné prostředí Beskyd, vše bylo tak nádherně popsáno, lidské propletence,kopce, přiroda,prostě skvělé!

verculka
08.11.2024 3 z 5

Knížka čtivá, neuvěřitelná. Jen jsem měla pořád problém kdo je koho syn.

100 nejčtenějších knih roku 2022

27.12.2022

10 nejprodávanějších eknih (srpen)

16.09.2019

10 nejprodávanějších eknih (červenec)

07.08.2019

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Nikdy neprozrazuj, na čem ti nejvíc záleží a čeho se nejvíc bojíš.

Z lidí se stává stádo tupců. Nejenže nerozhodujou o svým čase a myšlenkách, ale už ani nedokážou samostatně najít cestu z bodu A do bodu B.

Člověk často dostane od života nejvíc v situacích, kdy čeká nejméně.

Více citátů z knihy najdete u autora.

Kniha Sněžný měsíc v seznamech

v Přečtených2 380x