Pravidla sexu

Pravidla sexu
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497141/bmid_pravidla-sexu-xOT-497141.jpg 4 20 20

Porno-erotický thriller až na dřeň inspirovaný skutečnými událostmi ze života mladé dívky a jejího o třicet let staršího muže. Dokáže mladá manželka přestát jeho dominantní povahu a věčný sexuální apetit, nebo se bude vztah ubírat docela odlišným směrem?

IroKlára
10.04.2024 4 z 5

Tak to byla fakt divná knížečka, ale nemohla jsem se od ní odtrhnout a musela jsem číst a číst...

rendytom
22.04.2023 5 z 5

Za mě super kniha. Určitě doporučím jako povinnou četbu pro dceru před svatbou.

Leído
27.07.2022 2 z 5

Forma psaní mi moc nesedla. Byla to syrová zpověď. Ale vyprávění tak nějak postrádalo emoce, i přes popisované hrůzy. Informace si často protiřečily. Například měl hlavu vyholenou do hladka a v dalším odstavci už měl černé vlasy. Nebo ležela spoutaná úplně nahá a o dvě věty dál jí zajel rukou pod sukni. Pod sukni jí zajel i když vylezla ze sprchy zabalená v ručníku. Byl tak blízko, že jí dýchal do tváře a vzápětí vstal a šel k ní. Možná to bylo záměrné, přece jen to vypráví oběť. Čekala jsem od knihy označené jako thriller trochu něco jiného. Každopádně je neuvěřitelné, že tohle některé ženy zažívají a přežívají. A kolik jich asi je, které to ve větší nebo menší míře mají podobné? A když k tomu všemu v reálu přibude i role matky...ach jo... Tak jsem si dnes uvědomila, jak mám toho svýho chlapa ráda.

Jita160
04.07.2022 4 z 5

Tak to byl masakr!
Po přečtení této knížky mám velkou chuť postřílet část mužské populace.
Hlavní hrdinka byla pro mě velký slaboch a v závěru velká hrdinka.
Zneužívání,týrání a ponižování žen je neskutečná slabost.

evineckY
01.07.2022 4 z 5

Tak to bylo psycho !
Co udělá s člověkem psychický a fyzický teror.