Před láskou se neutíká
Luděk Stínil
![Před láskou se neutíká Před láskou se neutíká](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/20901/pred-laskou-se-neutika-20901.jpg?v=1245445881)
Příběh určený dívkám se odehrává v průběhu jedné silvestrovské noci, kdy chce mladý muž požádat svou dívku přesně o půlnoci o ruku, netuší ale, jaké překážky bude muset překonat, aby svůj úmysl uskutečnil.
![Zlatinka.Emilly Zlatinka.Emilly](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Hledat prstýnek v závěji sněhu je jak hledat jehlu v kupce sena. To byl teda nápad, ve tmě jen s baterkou :) Ale Stínil si ví vždy rady, prstýnek se našel. Ale jo, líbilo se mi to. Oni jsou tyhle knížky pro náctileté a ti tak nad obsahem příběhu nehloubají, jako např já :)
![Jeynna Jeynna](https://www.databazeknih.cz/img/users/29_/296931/m_jeynna-7XM.jpg?v=1578037838)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krásná kniha,napsaná tak,že jeden je hned v ději s hrdiny knihy a emoce jen lítají.Autor mě opět velice překvapil a potěšil.
![Ann98 Ann98](https://www.databazeknih.cz/img/users/57_/57447/m_ann98-Jw1.jpg?v=1681727019)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Velmi příjemná knížka, pohladila po duši. Musí být romantické, když chce mladý muž požádat svou dívku přesně o půlnoci o ruku, chtěla bych být v roli té dívky. Název knížky je naprosto výstižný a pravdivý. Musím říct, že kniha se povedla.
![ANATS ANATS](https://www.databazeknih.cz/img/users/80_/80063/m_anats.jpg?v=1738699170)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Velmi příjemné čtení. Žádné dlouhé popisování postav, knížka napsaná tak, že Vás zaujme od první stránky....a nepustí :-) Můžu jen doporučit.
2004 | ![]() |
2005 | ![]() |
2008 | ![]() |
2007 | ![]() |
2007 | ![]() |
Byla to moje první kniha co jsem od Ludka přečetla a zaujala mě tak, že jsem začala číst další, a mám celou sbírku knih jeho už doma skoro přečtenou, takže doporučuji přečíst a číst jeho knihy dál, ráda se k nim někdy vrátím