Překážka, ovečky, človíček a problém
Jael Biran (p)
![Překážka, ovečky, človíček a problém Překážka, ovečky, človíček a problém](https://www.databazeknih.cz/img/books/18_/182487/bmid_prekazka-ovecky-clovicek-a-problem-IiN-182487.jpg?v=1539032244)
Podobenství o různých způsobech zdolávání problémů. Poetický ilustrovaný mini příběh pro děti i dospělé názorně a mile ilustruje rozmanité způsoby, jakými můžeme přistoupit a přistupujeme k problémům. Potěší velmi malé děti stejně jako dospělé.
Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: 2013 , PráhOriginální název:
Gader, kivsa ve-iš im beaja
![ronave ronave](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/265620/m_ronave-amA.jpg?v=1549832659)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Kraťoučká knížečka zapojená do čtenářské výzvy 2019 - jako jedna z mála knížek, které jsem mohla číst se svým synkem.
![Peleus Peleus](https://www.databazeknih.cz/img/users/66_/66908/m_peleus-I0R.jpg?v=1541069614)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Kniha uzmutá během návštěvy u příbuzných tříletému dítěti, zatímco si nevinně skládalo puzzle s koníky. Pro unavený mozek naprosto geniální věc! Dokonce jsem uvažoval, že seberu povalující se pastelky a budu si vybarvovat ilustrace. Lepší než relaxační omalovánky!
Tak ta se povedla. :-)
Způsoby, jak překonat překážku...
Během mžiku kniha dočtena. Tak jiná, že na ni nikdy nezapomenu.
A co je vlastně problém číslo 1?