Příběhy o přáních pro potěchu duše
Pierre Franckh
Zázraky pokračují - 60 pozoruhodných příběhů o přáních pro potěchu duše. Nedostáváte od života nic zadarmo? Můžete, ale musíte si to ze srdce přát, neboť vesmír je vždy velkorysý! Svědčí o tom skutečné příběhy lidí a jejich splněné životní sny, které jsou shromážděny v této knize. Nechte se jimi inspirovat, nechte si dodat odvahu a sílu a následujte ty, kteří už našli cestu do země přání. Potom se splní i vaše sny - možná dokonce rychleji než doufáte, protože tyto příběhy nejsou jen duchovní útěchou a zdrojem nápadů, ale také příkladem, podle kterého se můžete orientovat při plnění vlastních snů. Buďte připravení na každodenní zázraky - prostě si to přejte! ... celý text
Literatura naučná Osobní rozvoj a styl
Vydáno: 2011 , AnagOriginální název:
Wunschgeschichten fur die Seele, 2008
Jak již název napovídá, kniha je plná příběhů pro potěchu duše.. asi jsem čekala trochu něco jiného, ale rozhodně to jsou hezké příběhy, příjemné čtení, někde i slza ukápla. Malá knížečka, kterou asi zvládne přečíst každý.
Ústřední téma knihy pro mě bylo předvídatelné, ale byla jsem překvapená. Byla to krása.
Jen víc takových knížek. Je to sbírka příběhu, kde tajemství funguje a přání se plní. Přečteno jsem měla za chvilku a ráda se k ní vracím.
rozvoj osobnosti, osobní rozvoj esoterismus, ezoterika
2008 | Jak si správně přát |
2010 | Zákon rezonance |
2009 | Pravidla pro šťastnou lásku |
2012 | Jednoduše buďte šťastní – 7 klíčů k lehkosti bytí |
2011 | Přejme si být štíhlí |
Název říká vše. Milé čtení třeba na krátkou dovolenou anebo pro ty, co mají zrovna těžší životní období.