Našlo se koťátko!
Sue Mongredien
![Našlo se koťátko! Našlo se koťátko!](https://www.databazeknih.cz/img/books/20_/206164/bmid_pribehy-se-stastnym-koncem-naslo-se-206164.jpg?v=1539032817)
Příběhy se šťastným koncem série
Příběh se šťastným koncem, který se skutečně stal! Maminka malé Lily přinese domů tři slabá koťátka, která se našla opuštěná venku pod keřem. Kočičí miminka potřebují hlídat a pravidelně krmit. Celá rodina, včetně fenky Meg, si malé chlupáče ihned zamiluje. Lily se snaží co nejvíce pomáhat a o mláďátka pečovat. Podaří se koťátka zachránit, nahradit jim maminku a najít nový domov? Krásný příběh o lidech s dobrým srdcem, kteří pomáhají zachraňovat zvířátka.... celý text
Literatura světová Příroda, zvířata Pro děti a mládež
Vydáno:Originální název:
The Abandoned Kitten, 2013
![VioletMokrasova VioletMokrasova](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![2 z 5 2 z 5](img/content/ratings/2.png)
Koupila jsem osmileté sestře. Té se moc líbila. Myslím že kdybych četla v jejím věku líbilo by se mi víc.
![téravokudlaná téravokudlaná](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Z série příběhy se šťastným koncem jsem četla jen našlo se koťátko, pro starší už to moc není. Mladším dětem se ale může líbit, je to docela milá knížka
![Knihovnice01935 Knihovnice01935](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![1 z 5 1 z 5](img/content/ratings/1.png)
Nechci nikomu kazit zážitek z knihy, ale tenhle příběh byl podle mě strašně nudný a nezajímavý. Ostatní díly jsou úplně to samý, akorát z jiným zvířetem a hlavním hrdinou. Samozřejmě můj názor nemusí všichni brát za správný.
![Laaca Laaca](https://www.databazeknih.cz/img/users/empty.jpg?v=1446561771)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Perfektní na čtení dceři před spaním. Ale velká škoda odfláknuté korektury překladu. Tolik chyb v textu jako překlepy nebo nesprávně složené věty, to se jen tak nevidí.
![miskas81 miskas81](https://www.databazeknih.cz/img/users/13_/134944/m_miskas81-Uh6.jpg?v=1643408340)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Krásná knížka, nádherný příběh, brečela jsem spolu s malou, opravdu dojemný příběh, pěkně napsaný, stojí za přečtení ????
![GaleW GaleW](https://www.databazeknih.cz/img/users/42_/42278/m_galew-f6p.jpg?v=1660497106)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Tohle byl opravdu povedený příběh, máme přečtené skoro všechny příběhy se šťastným koncem a tenhle je jeden z nejhezčích. Doporučuji!
![Abukšákul Abukšákul](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/279373/m_abuksakul-Bud.png?v=1615632656)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Pěkný příběh, taky máme doma tři kočičky, takže nám byl příběh blízký. V předposlední kapitole dokonce mladšímu synovi ukápla slzička. Můžeme doporučit všem milovníkům zvířátek =)
![petshopačka petshopačka](https://www.databazeknih.cz/img/users/19_/193445/m_193445-wHv.jpg?v=1497980382)
![5 z 5 5 z 5](img/content/ratings/5.png)
Mám ráda kočky. Líbilo se mi, že Lily koťátka zachránila a nakonec dostala Mourinku k narozeninám.
![LuckyZ LuckyZ](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/172195/m_luckyz-98x.jpg?v=1691089964)
![3 z 5 3 z 5](img/content/ratings/3.png)
Hezký příběh pro děti, co si ho mají přečíst samy . Synek ho nakonec nechtěl číst tak jsem ho četla já. Hezká ukázka práce ošetřovatelství v útulku resp. doma, kdy děti poznají, co to obnáší.
2015 | ![]() |
2019 | ![]() |