Příchuť zla
Wendy Dranfield
Madison Harperová série
Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série. Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned první den cestou do práce Madison najde havarované auto, v něm spoustu krve a opuštěné batole. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací. Nateovi se mezitím ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme spravedlnost do svých rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2023 , Kniha ZlínOriginální název:
Little Girl Taken, 2021
Na začátek musím zmínit, že po přečtení tohoto dílu si mě série definitivně získala a stala se mou aktuálně nejoblíbenější!
Na knihách Wendy Dranfield mě nejvíc baví, jak jsou propletené a pachatel není od začátku zřejmý. Skvěle umí spojit několik linek, a i když tentokrát uznávám, že mě zejména zpočátku knihy zajímala hlavně ta týkající se Natea. Samotný případ nalezeného opuštěného auta mě tentokrát nevtáhl okamžitě a já si říkala, že si autorka nasadila předchozími díly moc vysokou laťku. Že tento případ je celkem jednoduchý a já byla chvíli i trochu frustrovaná, že tentokrát autorka nepřišla s ničím víc propracovaným... ale pak přišlo wow. Ne, opravdu se mi často nestává, že bych se ve svých teoriích mýlila. Takže autorce moc děkuju za skvělou zápletku,kterou si troufám tvrdit, že neodhadnete!
4,5*
Opět skvělé čtení, nedokázala jsem si představit, jak dál autorka bude pokračovat, ale tento díl je ještě lepší!!! Prostě neskutečná bomba!!!
Oblíbila jsem si Maddison, Natea a čtyřnohého kamaráda Brodyho jsou skvělý tým dohromady. Těším se na další díly našla jsem na netu už 6 díl máme se na co těšit....
Madison, se konečně vrátí na pozici detektiva a začíná svůj nový případ, který je spletitý. A Nate se rozhoduje, co dál bude dělat řeší svoje osobní problémy, stále ho trápí nevyřešený problém s otcem Connorem. Příběh je napínavý a svižný od první stránky do poslední nedá se odložit!!!
Moc doporučuji si přečíst všechny tři díly po sobě nebudete litovat 5*
Páni to byla teda jízda. Předchozí dva díly byly skvělé.Proto jsem nedočkavě vyhlížela 3 dil.A musím říct, že pro mě byl zatim nejlepší.Od samého začátku pěkně napínavé. Uz se těším na další.
2022 | Pád do tmy |
2023 | Volání o pomoc |
2023 | Příchuť zla |
2024 | Vražedná naděje |
2024 | Mrazivé vyhlídky |
Skvělý, napínavý další díl, který jsem měla fakt rychle přečtený, protože jak se začtete do takovéhoto thrilleru,tak se ujistěte, že nic nevaříte ať nic nespálíte :-)) prostě návyková četba a prosím co nejdříve další díly !!!