Příchuť zla

Příchuť zla
https://www.databazeknih.cz/img/books/52_/523868/bmid_prichut-zla-651fb246b96a4.jpg 5 317 317

Madison Harperová série

Minulost volá. Třetí díl návykové detektivní série. Madison Harperová s pomocí Natea Monroea konečně očistila své jméno. Teď musí znovu vybudovat svou kariéru a také vztah se synem, s nímž se během uvěznění nesměla vídat. Hned první den cestou do práce Madison najde havarované auto, v něm spoustu krve a opuštěné batole. Vzápětí se rozjíždí vyšetřování plné komplikací. Nateovi se mezitím ozve otec Jack Connor, což nevěstí nic dobrého. Vezme spravedlnost do svých rukou, nebo ďábelského kněze přenechá s největším sebezapřením policii?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: ekniha , Kniha Zlín

Little Girl Taken, 2021

konicekbily
06.11.2024 4 z 5

Autorka připravila dvě větve k řešení, z minulosti a ze současnosti. Obě větve jsou komplikované, zamotané a navíc se v ději prolínají události z obou předchozích dílů. Doporučuji číst celou řadu v krátkém intervalu a pěkně po sobě!

Kekik
04.11.2024 5 z 5

Velmi emotivní díl, který mě na konci téměř rozplakal.
Jsem ráda, že se zde zavřel případ, který nás provázel již od prvního dílu. Také se mi líbí, že si autorka připravila půdu do dalšího dílu. Jsem opravdu moc zvědavá jak to bylo se zmizením dvou postav.
Čtvrtý díl na mě již čeká a já se těším na čtení.

m2056
30.10.2024 3 z 5

Kniha je sice čtivá ale hodně moc velký spletenec případů dohromady. Jinak ze začátku hodně připomínají co bylo co se kdy stalo což dost vadí zbytečně popsán papír. Jinak zase se některé věci vyřeší jiné zůstávají řešit do další knihy. Kniha je lepší průměr.

Didi15
21.10.2024 5 z 5

Skvělá a čtivá série s velmi sympatickými postavami.

šipek
16.10.2024 5 z 5

Tak tato série je návyková. Za mě úplně úžasné počteníčko. Je to snad stále lepší a lepší. Jen doporučuji číst postupně. Vřele doporučuji milovníkům tohoto žánru.

katka134
09.10.2024 audiokniha 4 z 5

Zajímavé a napínavé.
Pro Madison to byl určitě naročný případ. I Natae se jistě zapotil. A Brody si to užíval.
Těším se na další díl.

Janaves
30.09.2024 5 z 5

Jedna z nejlepších sérií, kterou jsem kdy četla.

lucakuca
21.09.2024 5 z 5

Zatím nejlepší díl ze série! Autorka si se mnou hrála jako kočka s myší a opět jsem ji na všechno skočila! Díky za to!
Uhhha, ještě teď mně nepříjemně mrazí a tečou slzy.
Pravá nefalšovaná krimi lahůdka!

AndreaOn
30.08.2024 5 z 5

Poslechuto jako audiokniha. Musím říct, že série je s každým dílem lepší a propracovanější. Napínavé a zvratové až do konce. V této knize se vyřešila linka Natea. Tak jsem tedy zvědavá, která linka se bude uzavírat příště.

Ahinka
25.08.2024 5 z 5

I třetí díl si udržel napínavost a stále mě ty nečekané zvraty překvapovaly a bavily. Silnou stránkou této série jsou samotní vyšetřovatelé a hlavně jsem si oblíbila Brodyho.

Martule44
19.08.2024 5 z 5

Tak tahle příchuť byla vskutku zajímá. Příběh se napínal a zamotával, až jsem každou chvíli odsoudila někoho jiného:-)
Opět skvělé čtení!

Mandlevest
14.08.2024 5 z 5

Výborná série, čtivá a napínavá se sympatickou Madison, které zdatně sekunduje Nate. Oba dva už vyřešili, zdá se, své kostlivce ve skříni a tak se mohou vrhnout na vyšetřování dalších případů, které na ně v městečku Lost Creek čekají. A nebude jich málo, na goodreads už je osm dílů série, ten osmý vyjde na podzim, a všechny jsou nadprůměrně hodnocené. Vždy mám radost, když objevím sérii, která mě zaujme nejen vyšetřovaným případem, ale má i něco navíc. Zde se moc povedl psí parťák Brody a také se rýsuje jedno moc zajímavé vyšetřování, které se stalo už před lety. No, je se na co těšit, já u toho určitě budu, čtvrtý díl, který u nás již vyšel, je zamluvený v knihovně. Plný počet, bez dlouhého přemýšlení :-).

jarmila7388
09.08.2024 5 z 5

Napínavý díl plný zvratů.V jednu chvíli jsem se bála,ze Nateho zabije otec Connor.A zbožňuji toho psa Brodyho.Uź se třesu na další díl.

hanzmb
08.08.2024 5 z 5

Nevím, kam až se hodlá dostat autorka kvalitou svých děl, ale už tento 3.díl je na skoro nemyslitelné úrovni. Jak jsem byl nadšen prvními 2, tak tady to je ještě o nějaký level lepší. Krimi zápletky perfektní. Měl jsem trochu strach z happy-endového návratu Madison k policii. Ale zbytečně. Tady si to "vyžírá" i za roky zpět. Nikdo ji nedaruje ani to nejmenší. Jak jsem čekal, pohnul se i Nateův příběh. Obrovské očekávání příštího dílu, kdy budou mít oba hrdinové "volné ruce" a možnost plné spolupráce.

Majulle
06.08.2024 5 z 5

skvělá série :)

Silvie1991
05.08.2024 5 z 5

Tato série je skvělá a je pokaždé sázkou na jistotu. I tento díl byl napínavý a plný zvratů, autorka nám i tady zabrnkala na citlivou strunu, ale ráda jí to odpustím a těším se na další díl.

ivoiro
04.08.2024 5 z 5

Jo, opět skvělý příběh této série. Těším se na další pokračování osudů našich hrdinů.

marekB78
22.07.2024 5 z 5

Zamiloval jsem si tuto sérii. Každým dílem se zvyšuje kvalita. Těším se na další díl a zajímá mě, jak bude pokračovat vývoj hlavních hrdinů :)

dennictenar
16.07.2024 5 z 5

Super díl. Tuto sérii zařazuji mezi své oblíbené a už se těším na další díl. (Sice je to 5*, ale kvalitě mého oblíbence Chrise Cartera se to ještě nerovná, tam je laťka moc vysoko a všechny knihy bohužel prochází srovnáním.)
Moje hodnocení: 95%

Nelly
16.06.2024 4 z 5

(SPOILER) Opět skvělý díl, napínavý a zamotaný, série prostě stojí za přečtení. A že linka s C. už nebude pokračovat, mi nevadí. Někdy se vyplatí nenatahovat... Jen mne mrzí, že už zde nebude R.