Příliš mladí na sex?

Příliš mladí na sex?
https://www.databazeknih.cz/img/books/23_/231528/mid_prilis-mladi-na-sex-GBi-231528.jpg 3 4 4

Jak prožívat a vychutnávat zdravou a volnou sexualitu? Jak uplatnit vlastní sexuální fantazii bez strachu a předsudků? Jak se stát dobrým milencem a skvělou milenkou? Odpovědi na tyto a jiné otázky najdete v této knize, kterí zcela nekonvenčně pojímá sexualitu jako objevitelskou cestu, na níž mladý člověk nachází nepřeberné množství zkušeností, zážitků a názorů, ale i jako možnost netušeného rozvoje erotické stránky své osobnosti. Nejistým prozradí, jak se zbavit obav a vyhnout se případným rizikům, sebevědomějším přinese inspiraci jak si při sexu užít hodně zábavy.... celý text

Literatura světová Erotika Rodina
Vydáno: , Ikar (ČR)
Originální název:

Wie es euch gefällt, 1998


více info...

Přidat komentář

jeany23
22.10.2022 2 z 5

Z knížky jsem si v podstatě zapamatovala dvě "moudra". Zaprvé: "Proklínat někoho za to, že svou sexualitu sdílel s někým jiným, svědčí o naprosté netoleranci." Takže neuznání partnerovy nevěry je jen příznak mé sobecké povahy ? Hmmm...A druhé poznání: když spolu mají poměr sourozenci, není to bůhvíjaký problém, tak to nechte plavat.
Autorka je sociální pedagožka, ale některé její názory mi hlava nebrala. No, nedivím se, když píše, že první dítě měla v 15 letech.

Autorovy knížky

Renate Ellinghoven
německá, 1957
2001  55%Příliš mladí na sex?
Skrýt reklamy