Příliš mnoho blonďáků

Příliš mnoho blonďáků
https://www.databazeknih.cz/img/books/62_/62370/prilis-mnoho-blondaku-62370.jpg 3 19 19

Detektivní příběh, v němž se pracovníci královéhradecké a pražské kriminálky snaží vyřešit záhady kolem mladé ženy utonulé v Orlici. V případu se záhy objeví řada slibných stop, pátrání však komplikuje skutečnost, že všichni podezřelí jsou blonďáci.

knihomolka1197
11.10.2021 4 z 5

Tyhle "magnetky" mám ráda. Některé jsou povedené, některé méně. Tuhle bych zařadila do té první kategorie.

ViolettaCh.
01.03.2021 3 z 5

Spíše průměrná detektivka z českého prostředí, která nijak nevyniká nad ostatními knížkami stejného typu. Přečíst se to ale dá, já četla již před lety.

jprst
22.02.2021 2 z 5

Průměrná česká detektivka, která nijak nevyčnívá z řady detektivek z doby jejího prvního vydání. Četba na jedno odpoledne, kdybych ji vynechal, o nic bych nepřišel.

kika 13
24.01.2015 3 z 5

Česká detektivka,která se dobře četla.

Harry
07.10.2014 3 z 5

Taková normální detektivka, ve které se motá /viz název/ několik mladíků-blonďáků, kteří se vyskytli na místě činu a jsou tudíž podezřelí, že se podíleli na smrti atraktivní ženy. Místní kriminálka posílená dvěma pražskými esy spletitý případ vyřeší.