Otevřený hrob

Otevřený hrob
https://www.databazeknih.cz/img/books/38_/383266/bmid_otevreny-hrob-44i-383266.jpg 5 1939 1939

Mrtví neprozrazují tajemství… když jim nenasloucháš. Zavražděná žena s obličejem rozbitým k nepoznání, prázdný pohled směřující k nebi, z úst se jí sype hlína. A stovky much se slétají ke krvavé hostině. Výzkumné zařízení ve Westerley studuje rozklad lidských těl, jejími rezidenty jsou ti, co i po smrti chtějí posloužit vědě. A právě tady nalezne Kim Stoneová se svým týmem mrtvolu – ale čerstvou, o níž místní badatelé nemají tušení, kde se tam vzala. Po objevení druhé dívky, ponechané napospas smrti, s ústy naplněnými hlínou, je jasné, že Kim a její tým mají co do činění se sériovým vrahem. Ale kolik těl ještě leží někde pohozeno? A kdo bude další? Pak zmizí místní reportérka Tracy Frostová a věci naberou rychlý spád. Kim ale bude muset být rychlejší… než si vrahova pokroucená mysl vyžádá další život.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi Thrillery
Vydáno: ekniha , Knižní klub

Play Dead, 2016

kate333
30.03.2018 5 z 5

Kim nikdy nezklame, baví mě její charakter a příběh. U každé knihy je pro mě nejdůležitější, aby mě nějakým způsobem bavil hlavní hrdina, a Kim u mě vyhrává na celé čáře :). Na konci jsem byla zase dojatá jako u každého dílu. Prostě pecka série :)...tak šup šup do dalších překladů...;)

Zlatovláska
30.03.2018 5 z 5

Po přečtení vynikající Tiché modlitby, jsem již samozřejmě sáhla i po tomto titulu. A opět jsem přečetla naprosto výbornou a napínavou knihu...
Autorka jednoznačně umí čtenáře zaujmout; kniha se četla velmi lehce, neboť je opět dělena do velmi krátkých kapitol, které Vás právě nutí přečíst ještě jednu... a další...
A Kim... To je prostě super ženská a svým "typicky ironickým, mnohdy suchým humorem", mě "dostává". Je mi velmi, velmi sympatická.
Autorku si nyní zařazuji mezi mé oblíbené a již s radostí očekávám další vydané dílo.
Titul hodnotím samozřejmě na pět hvězdiček a doporučuji k přečtení všem. :-)

katka.oo
26.03.2018 5 z 5

Opět výborné čtení, díl od dílu lepší. Kim patří momentálně mezi jednu z mých nejoblíbenějších šéfdetektivek.

certik003
23.03.2018

Další z napínavých a čtivých detektivek, od které jsem se nemohla odtrhnout.

karantena
22.03.2018 4 z 5

Příběhy Kim mi velmi připomínají knihy od Grahama Mastertona o komisařce Katie Maguirové.Bílé kosti,Rozbití andělé atd.Nechybí napětí.

Evca2899
19.03.2018

Myslím, že tenhle díl byl nejlepší. Autorka se "vypsala" a je to znát. Námět, prostředí a vyvrcholení, skvělé. Velmi mě bavila Tracy versus Kim. Mělo to hlavu a patu, žádné prázdné dedukce vysetrovatelky, vše logicky vysvetlene a pochopitelne.
A ten fakt, že dospely, který má traumaticke dětství musí nutně z pomsty vraždit, protože to je dostatecna omluva jeho činů mi je velice sympatický a je tak trochu poselstvím, že to může jít i jinak, jako v případě Kim.

Alča I.
18.03.2018 5 z 5

Kniha se mě líbila. Dobře se četla je to skvělá detektivka

Leaena
14.03.2018 5 z 5

Kniha měla opět poutavý děj, který se odehrával ve velmi zajímavém prostředí. Už teď se těším na další dílo autorky.

Nikkaa
13.03.2018 4 z 5

Kniha se četla lehce,z počátku bylo těžké udržet se číst, počáteční vyprávění jako všude každopádně stalo to za to vřele doporučuji ale top to není, zvláštní místo na vyšetřování případu ale dává tomu jiskru

misaC
11.03.2018 4 z 5

Kniha je mou třetí od této autorky a opět musím zatleskat. Kim se mi svou "zažraností" skutečně líbí, i když mě trochu zklamalo místo činu - tak trochu "ukradené" z Farmy mrtvol J. Basse.

FillaSFC
09.03.2018 4 z 5

Tento díl mě nepohltil tak silně jako předchozí dva, které měly dle mého názoru zajímavější zápletku, ale ani Otevřený hrob rozhodně neurazí. Opět něco poodkryje i z Kiminy minulosti a závěr není už tak neuvěřitelný, jako u minulých dílů, ačkoliv si i tentokrát budete klást otázku, proč proboha nemají elitní policisté honící vrahy u sebe žádnou zbraň, zatímco v reálu mají kvéry za opaskem i měšťáci bez maturity :D Ale na to už jsem si u téhle autorky tak nějak zvykl, takže za mě cajk.

adaba
09.03.2018 5 z 5

Další skvělá kniha této autorky. Tento díl se mi líbil zatím nejvíc. Doufám, ze brzy vyjde další pokračování.

Pav
09.03.2018 5 z 5

Super napínavé počtení, které má spád. Žádná vata. Už se těším na další díly. Naštěstí nemám ještě přečteny některé předchozí případy.

harena
09.03.2018 5 z 5

Výborně napsaný thriller už čtvrtý v sérii "Případy Kim Stoneové" a s překvapením jsem se dočetla, že spisovatelka přislíbila, že to bude šestnáctisvazkové dílo. Jednoduché, svižné čtení, styl jakým autorka píše se mi líbí.Tak se mám na co těšit, hlavně ať píše rychle.

PADA123
08.03.2018 5 z 5

Další kniha ze série opět nezklamala. Autorka výborně zpracovala závěr s šokujícím překvapením. Opravdu se velmi těším na další pokračování série o Kim Stoneové.

Lenka40
08.03.2018 5 z 5

Další výborně napsaný thriller od Angely Marsons.
Opět perfektně vymyšlený případ s Kim Stoneovou a samozřejmě překvapující závěr ,který jsem nečekala. Vraha jsem tentokrát uhodla těsně než ho sama vyšetřovatelka identifikovala . Určitě doporučuji a doufám ,že se brzy objeví další kniha od této spisovatelky.

alexis818
04.03.2018 5 z 5

Skvělé.skvělé a ještě jednou skvělé.Přečteno opravdu jedním dechem.Autorka je čím dál lepší.moc se těším na další díly.

Šebestová3
01.03.2018 5 z 5

Dokonale "neodložitelná" knížka, kterou prostě musíte přečíst na jeden zátah!!! :-)

Didi15
27.02.2018 5 z 5

Já prostě knihy s Kim miluju. Nutně už potřebuju další:) V tomto díle se povedl vrah:)

Jitty82
27.02.2018 5 z 5

Opět naprostá dokonalost. Skvěle napsané. Autorka drží svoji laťku velmi vysoko.