Príručka mladých svišťov
Walt Disney
Příručky mladých svišťů série
Hui, Lui a Dui majú pre vás úžasné tipy a triky, ako si všeličo zmajstrovať, uvariť, ale aj hádanky, hry, tajné písmo či tajuplný stromový horoskop... Pre všetky dievčatá a pre všetkých chlapcov
Hobby Pro děti a mládež
Vydáno: 1993 , Egmont (SK)Originální název:
Manuale delle Giovani Marmotte, 1985
Prvá je proste prvá :) O Príručke mladých svišťov sme toľko čítali, spomínala sa snáď v každom jednom "Káčerovi" či "Mikymausovi", kde vystupovali traja podarení synovci. Tvorcovia rozpoznali príležitosť, a keď táto knižka vyšla na svetlo svetla, bola to viac menej skôr zhmotnená legenda :) To sme proste všetci museli mať! Plné všakovakých nápadoch, hier, zaujímavých informácií, ktoré som si čítala stále dookola, opisovala som si ich, skúšala, snažila sa zapamätať a ohúriť rodinu a kamarátov :) To sa proste nedá zabudnúť.
Tolik úžasných inspirujících nápadů v tak útlém svazku! Existuje snad dítě, které příručka při čtení nenadchla? Já doufám že ne :-)
Totální nostalgie. Knížku jsem měl o víkendu v ruce snad po 20ti letech - náš bývalý dětský pokoj přestává být dětským pokojem a bylo potřeba odvézt pár pokladů (žena to samozřejmě chtěla vyhodit, ale už je to pěkně v knihovně). Hned jsem se rozvzpomněl "Kačerov jak hurikán, k nám už ..............." Kolikrát jsem s Rádcem mladých svišťů v podpaží, kladivem a krabicí hřebíků v ruce vyrážel s kamarádem do lesa postavit pořádný bunkr? snad ob den. Kolik jsme jich postavili? žádný .... Ale na tom nezáleželo, důležité bylo, že jsme byli venku a dělali co nás baví. O to smutnější je pohled na dětství dnešních dětí.
Skvělá knižka, která mi připomína krásné dětství. Knížky jsem byla schopná číst pořád dokola.
Tolik mě mrzí, že jsem o příručky kdysi přišla. Ale jako dítě jsem je zbožňovala a jsem přesvědčená, že by je milovaly i moje děti. Bez nich neexistovaly žádné prázniny. Byly vtipné, trochu poučné, dalo se s nimi "pracovat" a každý mi je záviděl ;-)
Ja som príručky mladých svišťov milovala, mala som ich prečítané odpredu-odzadu a vždy som si aspoň jednu brala na dovolenku. Jednoducho bez svojej príručky ja nikam :D takmer všetko ma na nich bavilo a najmä tá rôznorodosť tém. Dá sa tam nájsť všetko možné cez rôzne hry, nápady na výrobu rôznych vecičiek z toho, čo nám ponúka príroda a vôbec všetko možné, čo snáď každé hravé a zvedavé dieťa musí zaujať.
1992 | Dobrou noc |
1991 | Kuchařka kačera Donalda |
1995 | Lví král |
1991 | Veselé Vánoce |
2008 | Prasátko má narozeniny |
Útlá knížečka, kterou musel mít prostě každý.. a tak samosebou i já. Moře zábavy na pár stránkách.