Příručka mladých svišťů
Walt Disney
![Příručka mladých svišťů Příručka mladých svišťů](https://www.databazeknih.cz/img/books/14_/145546/prirucka-mladych-svistu-145546.jpg?v=1358368150)
Příručky mladých svišťů série
Více než 100 rad, her a zajímavostí pro každého, kdo si rád hraje, kutí, vaří, čte horoskopy, chová zvířata nebo řeší hlavolamy a jiné záhady. Příjemnou zábavu přejí Bubík, Dulík a Kulík
Hobby Pro děti a mládež
Vydáno: 1993 , Alicanto (Egmont ČR)Originální název:
Manuale delle Giovani Marmotte, 1985
![Eeve Eeve](https://www.databazeknih.cz/img/users/27_/273664/m_eeve-6634c37c593e9.jpg?v=1714733948)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Prvá je proste prvá :) O Príručke mladých svišťov sme toľko čítali, spomínala sa snáď v každom jednom "Káčerovi" či "Mikymausovi", kde vystupovali traja podarení synovci. Tvorcovia rozpoznali príležitosť, a keď táto knižka vyšla na svetlo svetla, bola to viac menej skôr zhmotnená legenda :) To sme proste všetci museli mať! Plné všakovakých nápadoch, hier, zaujímavých informácií, ktoré som si čítala stále dookola, opisovala som si ich, skúšala, snažila sa zapamätať a ohúriť rodinu a kamarátov :) To sa proste nedá zabudnúť.
![Vidlička Vidlička](https://www.databazeknih.cz/img/users/18_/186295/m_vidlicka-B1a.jpg?v=1644349070)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tolik úžasných inspirujících nápadů v tak útlém svazku! Existuje snad dítě, které příručka při čtení nenadchla? Já doufám že ne :-)
![Plague Plague](https://www.databazeknih.cz/img/users/15_/152810/m_plague-h6w.jpg?v=1583444106)
Totální nostalgie. Knížku jsem měl o víkendu v ruce snad po 20ti letech - náš bývalý dětský pokoj přestává být dětským pokojem a bylo potřeba odvézt pár pokladů (žena to samozřejmě chtěla vyhodit, ale už je to pěkně v knihovně). Hned jsem se rozvzpomněl "Kačerov jak hurikán, k nám už ..............." Kolikrát jsem s Rádcem mladých svišťů v podpaží, kladivem a krabicí hřebíků v ruce vyrážel s kamarádem do lesa postavit pořádný bunkr? snad ob den. Kolik jsme jich postavili? žádný .... Ale na tom nezáleželo, důležité bylo, že jsme byli venku a dělali co nás baví. O to smutnější je pohled na dětství dnešních dětí.
![Hanischka Hanischka](https://www.databazeknih.cz/img/users/10_/107406/m_107406-QUm.jpg?v=1473862045)
Skvělá knižka, která mi připomína krásné dětství. Knížky jsem byla schopná číst pořád dokola.
![h.mose h.mose](https://www.databazeknih.cz/img/users/26_/26202/h-mose-4K4.jpg?v=1540824447)
![4 z 5 4 z 5](img/content/ratings/4.png)
Tolik mě mrzí, že jsem o příručky kdysi přišla. Ale jako dítě jsem je zbožňovala a jsem přesvědčená, že by je milovaly i moje děti. Bez nich neexistovaly žádné prázniny. Byly vtipné, trochu poučné, dalo se s nimi "pracovat" a každý mi je záviděl ;-)
![Azizi Azizi](https://www.databazeknih.cz/img/users/17_/1737/m_azizi-cvf.png?v=1672336043)
Ja som príručky mladých svišťov milovala, mala som ich prečítané odpredu-odzadu a vždy som si aspoň jednu brala na dovolenku. Jednoducho bez svojej príručky ja nikam :D takmer všetko ma na nich bavilo a najmä tá rôznorodosť tém. Dá sa tam nájsť všetko možné cez rôzne hry, nápady na výrobu rôznych vecičiek z toho, čo nám ponúka príroda a vôbec všetko možné, čo snáď každé hravé a zvedavé dieťa musí zaujať.
1992 | ![]() |
1991 | ![]() |
1995 | ![]() |
1991 | ![]() |
2008 | ![]() |
Útlá knížečka, kterou musel mít prostě každý.. a tak samosebou i já. Moře zábavy na pár stránkách.