Prodám duši, zn. Rychle
Kathleen O'Reilly
Znáte ji jako tu nejúžasnější sloupkařku v tom nejmódnějším časopise v městě. Já jí říkám Lucy. A máme následující dohodu: čím víc jí najdu klientů, tím větší získám odměnu. Ale jenom mezi námi, v poslední době jsem několikrát škobrtla a totálně se zbláznila a začala provádět,...
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2012 , BaronetOriginální název:
The Diva, 2005
No, kdybych byla starší a řešila svůj nedokonalý život plný o gram větší váhy nebo nedostatku peněz na amíkovské kabelky, tak by se mi to možná líbilo. Ale tohle fakt ne.
Co čtenář to jiný názor, kdybych dala na recenze tady, tak bych si tu knihu ani nepřečetla, ale jelikož mám i svůj rozum,
knihu jsem si půjčila a musím říct že během soboty jsem ji přečetla :-) není trestem od ďáblice jen větší stehna či zadek,ale i sebrání schopností a konec je fakt hustej, možná to chce pozorněji číst. A dá se z knihy i vzít ponaučení ...I Když to není zrovna můj šalek čaje, kniha se mi líbila.
Jako acylpyrin - nepomůže, ale ani neublíží... trošku ztráta času. Ten, kdo nemusí ženy, pro které je největším trestem, že jim ďábel zvětší zadek či stehna, měl by se knize vyhnout obloukem :)
Současná variace na upsání duše ďáblovi. Stojí to za možnost být ve středu zájmu, být bohatý a užívat si, být IN ? Kniha mě však nenadchla, možná i proto, že ten IN svět mě neláká a nezajímá.
Hledala jsem oddechové čtení na cestu vlakem a sáhla po této knize. Dobrá volba - ale skutečně jen tehdy, když chcete zabít pár hodin času, které nelze strávit příjemněji. Kniha je čtivá, dokáže vás vtáhnout a pobavit, ale má i své slabiny. Tou zásadní je asi až příliš mnoho postav. I když knihu čtete vcelku soustředěně, za chvíli nevíte, která z VIP kamarádek se pojí s jakou vlastností, událostí a očekáváním. Bohužel tato zmatečnost je místy patrná i v dialozích, kdy nepoznáte, která věta komu patří. Naštěstí nejde o tak zásadní dialogy, u povídání o kabelkách a showbyzových drbech je možná i jedno, kdo je vyslovil...
Jako sonda do světa, který známe ze Sexu ve městě, stránek Cosmopolitanu a filmu Ďábel nosí Pradu je to ale vcelku úsměvné a zábavné. Občasné na naši lidskost a oduševnělost tlačící pasáže ale rozhodně nefungují, takže nějaký edukativní a zamyšlení hodý punc bych této knize rozhodně nepřisuzovala.
Super oddechovka třeba do vlaku. Moc jsem od toho po přečtené zdejších komentářů nečekala a byla jsem mile překvapena. Kniha se mi opravdu líbila a od srdce jsem se zasmála.