Prvky a vitamíny trochu jinak, aneb, Cesta životem
Miroslav Hrabica
Autorova prvotina. Netradičně pojednává o tématu prvků a vitaminů.Poodkrývá zákonitosti vzniku a rozvoje různých onemocnění a nabízí cestu jak umocnit účinek léčebných prostředků. Ukazuje, že svým jednáním výrazně ovlivňujeme míru přisvojování prvků a vitaminů i jejich osobní potřebu. Jestliže člověk alespoň zčásti pochopí duchovní poselství, které je do nich vetkané, rychleji se uzdraví a velmi zefektivní jejich užívání i využití v organismu.... celý text
Knihu jsem prolistoval v tramvaji cestou z práce, a přiznávám, že jsem byl poněkud zklamán. Mám z toho jak jsem se na několika místech snažil do publikace začíst trošku matný dojem. Trochu jinak, jak zní v názvu knihy je velmi slabé slovo. Já sám bych spíše napsal, že to všechno je o něčem jiném. Ještě knihu projdu znovu a pokusím se změnit svůj současný názor.
V knize se dozvíme význam prvků a jejich symbolika, Chybí- li ti (přebývá - li)prvek. A ještě o bylinkách jak příznivě působí ,co zlepšují, harmonizují atd.
náboženský fanatismus fanatismus esoterismus, ezoterika
1997 | Co nám tělo říká aneb Po stopách nemocí |
2000 | Prvky, vitaminy a byliny trochu jinak |
2005 | Dar zdraví |
1999 | Láska - cesta ke zdraví i k Bohu |
2005 | Tobě aneb pomoc stále při ruce |
Nijak nepodložené názory autora bez špetky vědeckého zázemí.
Jak si vůbec autor, který nemá žádné odpovídající vzdělání nebo odbornost, může vůbec dovolit psát takové knihy??
Řadím do skupiny ezoblábolů a astrologie a nebezpečných pseudověd.