První láska
Richard Sacher
Blízký přítel a kolega nejprodávanější české spisovatelky Simony Monyové, po jejíž tragické smrti napsal úspěšnou publikaci Simona Monyová – Život a smrt, přichází se svou devátou knížkou. „Její název vymyslela Simona, která mě v červnu roku 2010 potěšila nečekanou nabídkou na společné vydání knihy na téma první láska. Náš záměr jsme však už nestihli zrealizovat,“ říká Richard Sacher, který se přesto rozhodl knihu napsat a pojmout ji jako společenský román. Ten prostřednictvím Nakladatelství BRÁNA věnoval památce tragicky zesnulé přítelkyně. Ve vzpomínce na ni napsal příběh o tom, že dávná, platonická a již téměř zapomenutá první láska může být za jistých okolností osudová, přestože o jejím pokračování nemá hlavní hrdina do poslední chvíle ani ponětí... celý text
Knihu jsem přečetla na jedno posezení. Nedá se říct, že by mě nudila, ale ani nenadchla. Děj je jednoduchý a už v polovině knihy se dá očekávat jak děj dopadne. Znám i lepší knihy, nebyla nejhorší tak proto ty dvě hvězdičky.
2011 | Simona Monyová - Život a smrt |
2013 | Trojka |
2010 | Dýchla na mě smrt - Příběhy osobností, které na poslední chvíli unikly smrti |
2012 | První láska |
2009 | Schůzky s tajemnem |
Knížka se přečte na jeden zátah, příjemná oddechovka, sice pro někoho nic světoborného, ale nudná není a mně se líbila.