Výhodný sňatek

Výhodný sňatek
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539549/bmid_vyhodny-snatek.jpg 4 12 12

Rádoby Wallflower série

< 3. díl

Svěží romantický příběh z prostředí britské aristokratické smetánky líčí poměry na sňatkovém trhu; dějištěm je Londýn na jaře roku 1816. Vévoda z Huntingtonu nemá zájem o výstřední zrzku, která se na něho mračí zpoza brýlí, dokud si neuvědomí, že je pro něho jedinou možnou kandidátkou na vévodkyni. Lady Stella Corshamová nosí brýle a je pihatá, ale aspoň má věno, které přitahuje dav zlatokopů. Hříšně pohledný Silvestr Parnell, vévoda z Huntingtonu, k nim nepatří. Ten pronásleduje své elegantní rivaly. A potom... Dojde k nejhoršímu. Ke sňatku. Silvestr se se Stelou ožení z nesprávných důvodů. Jak se mu podaří Stellu přesvědčit, že se do ní zamiloval?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Oldag
Originální název:

Not That Duke, 2023


více info...

Přidat komentář

havrmoni
předevčírem 4 z 5

Mě se to líbilo, tak jako předchozí díly.

Zomy
13.08.2024 3 z 5

Na novou Eloisu jsem se těšila, protože některé její knihy jsou moc příjemné.
Výhodný sňatek se čte svižně, ale nijak zvlášť mě neoslovil. Působí zmateně, zrychleně, skoro odbytě. Jsou tu i určité nesrovnalosti - například že si šlechtična v 19. století úzkostlivě chrání svou počestnost a naše Stella si užívá s umělým penisem, takže při svatební noci se neobjeví krev. V každé jiné podobné knize by se to řešilo v několika kapitolách.

Některé pasáže byly fajn, dokonce dojemné, ale nedostala jsem to, co jsem očekávala.


Edita1702
08.07.2024 5 z 5

Je to třetí díl v sérii, půlka knihy se odehrává zároveň s druhou knihou, proto víme jak dopadne Yasmin, Lydie naštěstí i v této knize dostane přes prsty. Moc se mi líbí že hlavní hrdinové nejsou dokonalý Stella má zaoblenější postavu a Silvestr pár přešlapu udělá. Kniha je vtipně napsaná, doporučuji přečíst všechny tři.