Rudolf Breuss
Jedinečné léčebné postupy a praktické návody světově uznávaného odborníka, jak léčit přírodními prostředky tyto zdánlivě nevyléčitelné nemoci.
Kniha zakoupena před lety na přání maminky, zakoupena pro maminku.
Je psána velmi jednoduchým způsobem, najdete zde zajímavé myšlenky – rady, nejen pro onkologická onemocnění.
Nad některými se však musíte usmívat:
„Další příčinou zápachu z úst mohou být zkažené zuby. Pak je vhodné vyhledat zubního lékaře.“
Některá doporučení vás upoutají jednoduchostí : Když jsou nosní dírky potřené olejem, nemůže nám již pyl uškodit (senná rýma) - je čas to vyzkoušet v praxi.
Nechci knihu bagatelizovat. Každý svůj náhled získá tím, že ji přečte.
To nejdůležitější však od knihy nedostanete.
Víru v uzdravení musíte najít sami v sobě…
A o tom to je.
P.S: Tímto zdravím moji maminku a vzpomínám…
Každopádne to za prečítanie stojí, aj keď, po týchto knižkách sa siaha, až keď to postihne aj niekoho v rodine,... :( Všetkým, úprimne, držím palce, päste!
Na to nepotrebuji knihu staci moje babicka - Jakoukoliv rakovinu porazi prave recke oregano.Nezamenovat s oreganem co mate na zahradce- Jde o produkt profesionalni- Lecba 3 mesice. Bohuzel nejde o lacinou lecbu. NA druhou stranu nema dlouhodobe vedlejsi ucinky. Jedine co vas potka je behem lecby casta ridka stolice. Bohuzel alternativni lecba neni zrovna v trendu a tak je plno desinformaci kde je zamerne potirana a zesmesnovana. Ale je jen na vas jak se kdo rozhodne.
Autorovy knížky
1993 | Rakovina, leukémie a jiné zdánlivě nevyléčitelné nemoci, které jsou léčitelné přírodními prostředky |
Knihu mám v knihovně už dlouho, chtěla jsem jí vyřadit, ale je v ní spousta věcí, které se můžou hodit. :)