Rande nanečisto

Rande nanečisto
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/541895/bmid_rande-nanecisto.jpg 4 22 22

HLEDÁM: Tři falešné přítele. Musí být vysocí, urostlí a ochotní naučit mě líbat. Jmenuju se Layla, je mi osmadvacet a nikdy jsem neměla přítele. Naštěstí mám tři přehnaně starostlivé nejlepší kamarády, kteří mi chtějí pomoct. Zack, hráč rugby s drzým úsměvem a ohromnými bicepsy. Josh, typ kluka odvedle s vyrýsovanou čelistí a vychytralým pohledem. A Luke, stříbrovlasý rozvedený muž… který je shodou okolností můj bývalý učitel. Po jednom obzvlášť nevydařeném rande jsou odhodlaní najít mi chlapa a přijdou s celou škálou cvičných rande a lekcí flirtování. Na oplátku musím jednou týdně vystoupit v jejich podcastu o vztazích. Pohoda.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Ikar (ČR)

Faking with Benefits, 2021

Verunka4444
16.12.2024 5 z 5

Jééééé,to byla nádherná pohádka. Smála jsem se,plakala,byla trošku šokovaná, naštvaná i dojatá. Přesně tohle u knihy miluju. Když mě dokáže naprosto rozsekat a zároveň slepit dohromady. Luke,Josh i Zack:vždycky mám nějakého favorita,ale tady to ani náhodou nešlo, zamilovala jsem si všechny úplně stejně a modlila se,aby konec dopadl přesně tak,jak dopadl.Miluji!!!!

Holubka
08.12.2024 5 z 5

Byla jsem hodně zvědavá. Byla jsem i trošku skeptická. Ale jsem naprosto nadšená!

Knížka se čte opravdu sama. Stránky mi ubíhaly pod rukama ani nevím jak. Byly chvíle kdy jsem se smála a chvíle kdy se mi chtělo brečet. Všichni čtyři byli skvělí. Každej jinej, každej svůj a každej mě bavil něčím jiným.
A ten sex?! Sex ve čtyřech je pro mě v knížce novinky. Tři lidi jo, ale čtyři jsem ještě nezažila. No ale pane bože! To bylo k*rva žhavý!

Ivka14
28.11.2024 3 z 5

(SPOILER) Kdyby to byla jen ona, Luke a Josh, dala bych knize i 5 hvězdiček. Zack si nezaslouží odpuštění, aspoň podle mého názoru.. za žádných okolností se tak k ženám nechováte. Jako ano, truchlil, ale byl tak hrubý a nechápu, jak mu odpustila během několika minut, kdy mluvil.