Raz za život

Raz za život
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497258/bmid_raz-za-zivot-YcQ-497258.jpg 4 966 966

Náhoda chcela, aby som sa počas letu z Londýna do New Yorku ocitla v prvej triede. Jedlo, šampanské, obsluha – všetko bolo dokonalé. Modrooký muž na sedadle vedľa mňa bol povestnou čerešničkou na torte. Pôsobil uhladene a inteligentne. Bavili sme sa, smiali a potom to prišlo – preskočila medzi nami iskra. Každý by šiel svojou cestou, no zasiahol osud a náš let bol neplánovane odklonený na nočné medzipristátie. Čo sa dalo robiť? Museli sme sa nejako zabaviť. Nočný Boston bol plný smiechu a tanca... a nakoniec sme spolu strávili divokú zmyselnú noc, na akú sa nezabúda. Uplynulo dvanásť mesiacov. Odvtedy som ho nevidela. Až dodnes. Nastúpila som do nového zamestnania a pri tej príležitosti ma predstavili výkonnému riaditeľovi. Viete si predstaviť môj šok, keď som zbadala, čie hriešne modré oči sa na mňa pozerajú ponad mahagónový stôl. Lenže ja som už nebola to bezstarostné dievča ako pred rokom. Môj život sa zmenil, mala som svoje povinnosti a záväzky. Práve som dostala e-mail. Chce, aby som ráno o ôsmej prišla do jeho kancelárie na súkromné stretnutie. Čo má asi za lubom?... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Metafora

The Stopover, 2019

Kackac77
03.11.2022 2 z 5

Knížku jsem četla na doporučení. Musím říct, že absolutně nechápu to hodnocení tady na databázi. Příběh je stupidní, ničím nepřekvapí. Klasika, on je bohatý, sebevědomý, sexy manažer. Ona je myška, která si moc nevěří ani si o sobě moc nemyslí. On se do ni děsne zamiluje. Ona dělá drahoty, bla bla bla, furt dokola téměř 500 stran.

yellow
01.11.2022 2 z 5

V podstatě celou knížku jsem přemýšlela, jestli to autorka myslí vážně. Obě dvě hlavní postavy se chovaly neskutečně nedospěle, nekonzistentně a i když se je autorka snažila vykreslit jako soul mates, příliš se jí to nedařilo. Jedinou chemii jsem z nich cítila, když se poprvé potkali, pak už to bylo takové nucené. Příběh nebyl příliš originální, ale zato byl pořádně nastavovaný.

Katka7922
26.10.2022 4 z 5

Tak tohle bylo moc dobrý. Začnu od konce a musím říct, že se mi líbilo, že mu tak rychle neodpustila a že si ji musel zase získat a zasloužit.
První setkání - prostě senzace. :-) Emily je od první chvíle skvělá a moc jsem si ji oblíbila.
Jameson by občas potřeboval palicí po hlavě, ty jeho nálady může vystát jen Em :-).
Už se moc těším na Tristana, protože mi v tomto díly přišel jako pohodář, ale je jasné, že tichá voda břehy mele :-) a s Tristanem to určitě taky nebude lehké pořízení.

Lutzinka
18.10.2022 4 z 5

Zbytečně dlouhé, jinak by to bylo ještě lepší.
Souhlasím s ostatními, že se tady několikrát opakují ty stejné scény dokola, což tomu ubírá šmrnc.
Bratři Milesovi jinak jsou sen každé. Osvěžující, místy fakt vtipné.
Jameson je zatím slibný rozjezd série, ačkoli Tristan a Elliot mě bavili víc.

LennaK
13.10.2022 4 z 5

Za me paradni cteni, doslova chill reading. Pribeh me bavil, postavy take.
Ubiram hvezdicku za (dle meho nazoru) prilis dlouhe rekapitulace pocitu a toho, co se stalo, a co se muze stat. Proste doctes odstavec a v dalsim se to opakuje znova, akorat jinymi slovy (proc??).
Ale jak rikam, kniha byla suprova, pribeh jsem si zamilovala. Urcite se pustim do dalsiho z Milesovych hochu :).

Jabkovžupanu
09.10.2022 4 z 5

Kniha velmi čtivá, oddechová, člověk nemusí moc přemýšlet. Rozhodně doporučuji na dovolenou :)

Sarkak94
05.10.2022 5 z 5

Nemůžu jinak než, že to miluju
Knihu jsem si užila od první stránky až po poslední, kde mě mrzelo, že už je najednou konec. A to že má kniha nějakých 455 stránek, tak jsem se nenudila ani větu. Mám chuť si jí rovnou znovu přečíst. Čte se to samo. Je to romantické, vtipné, žhavé, napínavé, skvělá zápletka, chlap na zabití a toto vše já zbožňuju.
Seznámení Emily a Jamesona bylo skvělé a já se u něj bavila, teda jen do chvíle než jsem měla chuť Jamesona praštit. I přesto jsem tušila jak jech znovu setkání proběhne, tak bylo taky skvělé. Na Emily se mi líbí to, že není jak ostatní "pipiny" a hned Jamesovi nepadne k nohám. I když to pro ni bylo velmi náročné odolávat. No nakonec mu podlehla. Jameson mě i Emily občas dost mátl, ale štval mě. Ale i přesto dokázal byl milý a to jak se jí snažil získat (po celou dobu) bylo úžasné. Od začátku to mezi nimi neskutečně jiskří.
Velké plus je za konec. Jsem ráda, že to "udobřování" nebylo jen na dvě stránky a taky to že mu neodpustila hned po jediný větě

mikika
03.10.2022 4 z 5

četla jsem nejdřív třetí díl, takže můžu zodpovědně říct, že se autorka zlepšuje. byl prostě lepší...

Sančez
21.09.2022 5 z 5

Tak tohle bylo dechberoucí, jiskrné, vášnivé, vtipné, trýznivé, smutné, prostě všechny druhy emocí. Pro mne nadpozemsky božsky napsáno. Užila jsem si každou stránku. BOŽÍ.

mfajmanova
17.09.2022 3 z 5

Chvílemi jsem měla pocit, že "čtu" pornofilm, ale budiž. Příběh byl hezký, vtipný a dobře se četl. Nic hlubšího jsem v tom ani nehledala, jako oddychovka fajn. Určitě si dám časem i pokračování.

Rossalie572
16.09.2022 5 z 5

Wow, to byla nádhera. Nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Příběh mě úplně pohltil.

lenka.plaszova
15.09.2022 2 z 5

Hledala jsem oddechovou knihu tohoto typu a Jednou za život mě zaujala celkem dobrým hodnocením a komentáři. Já pozitivní na knížce vidím snad jen to, že se celkem dobře a rychle četla. Příběh tuctový, skoro jako Padesát odstínů šedi, hlavní postavy, kterým se povaha a charakter měnily ze dne na den jako počasí, směšné vyšetřování... Mám ráda spíš propracovanější knihy, takže po dalších dílech už nesáhnu.

Denisar92
12.09.2022 2 z 5

Za knihu jsme akorat vyhodila penize, bohuzel z ukazky me kniha zaujala, ale kdyz jsem knihu koupila a cetla dal, velke zklamani…skoda

valika0302
08.09.2022 5 z 5

Romány s troškou erotiky sú moje obľúbené. Túto sériu som už raz čítala, ale dostala som nedávno aj slovenské vydanie, ktoré vyšlo nedávno (mám najlepšieho brata ) a tak som si dala rereading.
Ľudia neľutujte ani jeden cent, ktorý za tú knižku zaplatíte. Je to séria, ku ktorej sa z čas na čas budem vracať v podobe rereadingov.
Všetkých bratov Milesov som si náramne obľúbila. Prvá kniha nám približuje najstaršieho z nich.

Jameson Miles.

Muž s veľkou autoritou a zodpovednosťou, pretože je generálny riaditeľ obrovskej spoločnosti Miles media. Na vlastný život a socializáciu nemá čas, žije len pre prácu a budovanie kariéry. Keď tu, v lietadle sa mu naskytne príležitosť byť obyčajným mužom, ktorého mladá a krásna spolusediaca Emily nepozná. Predstaví sa jej ako Jim a kvôli snežnej búrke spolu strávia v hoteli nezabudnuteľnú noc. Ráno sa ich cesty rozídu bez toho, aby si na seba opýtali kontakt, mysliac si, že už sa nikdy neuvidia. Omyl.
Po roku sa Emily opäť uchádza o miesto v Miles media a je prijatá. Tak sa ich cesty nečakane opäť pretínajú a ich vzťah sa postupne začína vyvíjať.

Hodnotenie: 5/5⭐

dooky
07.09.2022 4 z 5

Klasická jednohubka o prachatém bohovi a jedné fajn holce. Četlo se to parádně, do dalších dílů půjdu. Nicméně na to, jaké má kniha hodnocení a jaké jsem četla nadšené recenze, tak jsem asi možná krapet zklamaná, čekala jsem větší pecku. Spokojenost, ale na zadek mě to neposadilo.

HadleysHope
03.09.2022 4 z 5

Nemám rád letadla. Ale tohle není o letadlech. Je to více - méně erotika. Možná lehká, snaha o tvrdou není poznat, ale i tak velmi čtivé a nejednoho čtenáře to "probudí".

Micandy
02.09.2022 5 z 5

Klidně bych dala hvězdiček víc, vůbec jsem nečekala, že mě kniha tak moc pohltí. Velmi čtivě napsaná, každá kapitola mě bavila. Emily Fajnová a Jameson byli jak na horské dráze, prožívala jsem snad všechny emoce, nejvíce mě zasáhla kapitola( nechci spoilerovat), kde se obrátilo vše vzhůru nohama. To jsem dokonce brečela, a to je co říct, protože mě kniha málokdy rozbrečí, ani Exodus od Kate Stewart mě tak nerozsekal. S Emily jsem prostě prožívala všechnu tu bolest, to autorka opravdu umí dobře- vylíčit pocity. Knihu jednoznačně doporučuji, nesáhnete vedle, mě rozesmála , rozesmutnila a pohladila na duši. Klidně bych, celý den zalezla do postele a četla a četla :-)).

Kudík
21.08.2022 4 z 5

(SPOILER) Opravdu velice dobře čtivé, místy i vtipné, i když scénu s Bessie a celým kempováním nic nepřekonalo. :) Připomnělo mi to i pár vlastních zkušeností ze stanování. :) Za mě byly nejlepší postavy Tristan, Alan a Molly (zde hlavně hlášky a akce s (ex)manželem). Ohledně hlavních mám pár výhrad, např. Jaye ani za zlaté prase, do Milesova klubu nikdy..., ale Jim, to byla jiná kapitola. Co udělá stres už s tak velkým neurotikem. A Emily jsem tu její fúrii odpustila, protože osobně bych u jistých situací jednala ještě hůř, jen chudák kytice.
Každopádně mi přišlo hodně pokulhávající to vyšetřování s únikem zpráv do Gazette. To opravdu není jedním z prvních postupů ověřit (pracovní) historii svých zaměstnanců, než se to odhalí z drbů? Další věcí je, když vyšetřovatel nevyšetřuje, ale balí kolegyně a "náhodou" se s Emily vyfotí v kompromitující situaci? Tady ryba smrděla od vrchu, takže bych šla jako ohař po stopě a zamyslela se i nad firemním právníkem, který tyhle nýmandy ze soukromé vyšetřovací agentury dohodil. A rozuzlení spočívá v amatérském sledování a odkupu ntb, který pachatelé nezničili, ale dali nevyčištěný do zastavárny? Tohle byly chvilky jak z béčkového hororu, a za to strhávám *, protože mi to přišlo nedomyšlené a nedotažené.

luckapa
16.08.2022 5 z 5

Velice vydařená, čtivá kniha, u které jsem se zasmála, výborně se pobavila.

narisa
15.08.2022 5 z 5

To bylo tak čtivé. Příběh není až tak originální, ale ta čtivost se knize vážně upřít nedala. Přečteno během pár hodin. A já navíc zbožňuju ty bručouny. A tím tedy Jameson opravdu byl. Ale také byl úžasný a velice výkonný (hlavně na to, kolik mu bylo let). Emily měla pěkně prořízlou pusu a u některých temat vyletěla jak čertík z krabičky. No a Jay si taky nenechal nic líbit a navíc to s ním bylo, jak na houpačce. Někdy byl krajně nepříjemný a jindy něžný a láskyplný. Vtipné to až tolik nebylo, vyjma tedy scény s kempováním, u té jsem se fakt nasmála. Zato to byla emoční smršť. Opravdu skvělé čtení. Moc se těším na pokračování o Jayových bratrech.
Rozhodně doporučuji.