Raz za život
T. L. Swan
Milesův klub / Milesov klub série
1. díl >
Náhoda chcela, aby som sa počas letu z Londýna do New Yorku ocitla v prvej triede. Jedlo, šampanské, obsluha – všetko bolo dokonalé. Modrooký muž na sedadle vedľa mňa bol povestnou čerešničkou na torte. Pôsobil uhladene a inteligentne. Bavili sme sa, smiali a potom to prišlo – preskočila medzi nami iskra. Každý by šiel svojou cestou, no zasiahol osud a náš let bol neplánovane odklonený na nočné medzipristátie. Čo sa dalo robiť? Museli sme sa nejako zabaviť. Nočný Boston bol plný smiechu a tanca... a nakoniec sme spolu strávili divokú zmyselnú noc, na akú sa nezabúda. Uplynulo dvanásť mesiacov. Odvtedy som ho nevidela. Až dodnes. Nastúpila som do nového zamestnania a pri tej príležitosti ma predstavili výkonnému riaditeľovi. Viete si predstaviť môj šok, keď som zbadala, čie hriešne modré oči sa na mňa pozerajú ponad mahagónový stôl. Lenže ja som už nebola to bezstarostné dievča ako pred rokom. Môj život sa zmenil, mala som svoje povinnosti a záväzky. Práve som dostala e-mail. Chce, aby som ráno o ôsmej prišla do jeho kancelárie na súkromné stretnutie. Čo má asi za lubom?... celý text
Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: 2022 , MetaforaOriginální název:
The Stopover, 2019
Moje první seznámení s autorkou. Knihu jsem si poslechla v audiu a pro oddechový poslech mohu doporučit.
Osobně mám raději koncept hate to love, ale tady jsem alespoň vyzkoušela něco nového. Mezi Jamesem a Emily to jiskří od začátku a jejich vztah je na jiné bázi. Navíc je zde i dost řešená práce, ne pouze postel. Napsáno čtivě, ale samozřejmě i zde je plno klišé. Přehnané cukrování mě trochu vytáčelo. Přesto od autorky možná ještě někdy něco zkusím. Ale jinak klasika typu "nenadchne, neurazí". Dávám 2hvězdy, ale 2,5 by bylo více odpovídající.
Po knize Pan Masters jsem se hned vrhla na Milesův Klub. Musím říct....je to BOMBA.
Jako ze začátku mi to lehce připomínalo Božského bastarda od autorky Christina Lauren...ale to mě rychle vyvedlo z omylu.
Emily se při mezipřistání seznámí s jistým Jimem. Dobře se spolu bavili a strávili spolu neskutečnou noc. Po roce Emily dostala svou vysněnou práci jako redaktorka v Miles Media.
Tak jasně, že vedoucí firmy je právě Emilyn Jim neboli Jameson Miles.
A po roce co se neviděli to mezi nimi stále jiskří. Začnou se tajně scházet. Jameson ale není na vztahy. Nakonec do toho s Emily jde ale další problém je na cestě - někdo okrádá Miles Media a připravené články předává konkurenci. To nenechá chladného ani Jamesona ani Emily.
Emily nakonec pátrá, kdo za tím stojí.
Knihu rozhodně doporučuji všemi deseti.
Nechybí vlastně ani trocha mystery - prostě něco navíc v erotickém románu.
Kniha má vysoké hodnocení, doporučovala mi ji i kamarádka, přesto se mi do ní moc nechtělo.
Nakonec musím uznat, že jo - líbilo se mi to, ale úplně odvařená z toho nejsem. Jamesona jsem žrala, Emily mě moc nebavila.
Brala bych více kapitol z Jamesonova pohledu.
Do druhého dílu se určitě pustím, ale dám si chvíli pauzu.
Knížka je krásně napsaná, čte se velmi hezky, romantická, odpočinková. Hned začínám číst druhý díl, na který se moc těším.
Už teď se těším na druhý díl. Kniha se čte velmi dobře, je to hezký příběh o lásce s erotickým nádechem.
Na začátku jsem si říkala, proč to má tak vysoké hodnocení, vždyť to není ničím specifické, ale postupně se děj začal komplikovat a odlišovat a začalo mě to čím dál víc bavit.
Tohle bylo pěkně žhavé a pikantní čtení, vlastně v mém případě poslouchání. Využila jsem akce u Audiotéky a sáhla po odpočinkovém čtení. Nemohla jsem si vybrat lépe. Audiokniha byla skvěle namluvena herečkou Veronikou Lazorčákovou.
Příběh ničím nepřekvapí, nečekejte, že dozvíte něco převratného. Toto téma bylo již mnohokrát zpracováno, ale někdy je zkrátka chuť vypnout hlavu a nechat se unášet nereálnými příběhy....
Já si ji s chutí poslechnu znovu.
No tak tohle byla od začátku bomba. Tady nebyl žádný pomalu rozjezd oba mi bylo sympatičtí a strašně mě bavili. On by mohl být trochu větší drsňák, ale celkově to prostě asi nemělo chybu.
Teda, to byl moc krásný příběh. Sice taková klasická pohádka pro dospělé, ale kdo by si občas něco takového nepřečetl. Protože prožít něco podobného se podaří jen hrstce vyvolených. No už nyní se koukám po druhém dílu.
Byly chvíle, kdy mě Emily iritovala a byly chvíle, kdy jsem Jamesonovi chtěla dát pěstí, ale to je nejspíš důkaz, jak dobře to je napsané. A přesto, že zde je po milion první obehrané téma šéf versus podřízená, tak to ani trochu nevadí, protože o něj vlastně primárně nejde. Jo, užila jsem si to a slovy jistého R.S., áchla jsem si. Výhradu mám vlastně jedinou: proč zase ta kreativita v českém názvu? Co je špatného na původním Mezipřistání, které aspoň dává smysl? No nic, jede se dál, Tristan čeká.
Emily Fajnova! Tihle bratři jsou bozi.... prvně jsem četla druhý díl a tak se vracím k prvnímu a nevím který byl lepší. Prostě skvělý!
K této sérii jsem se vrátila opakovaně a se stejným nadšením ji hltám jako poprvé.
Prvních pár stran jsem se začítala a zvykala si na bručouna Jamesona.
Toto je série, kterou krom ele verze mám i v knižní verzi. Prostě to tak muselo být.
Bratry Milesovy mám v oblíbených.
Bohužel verze arogantní a prachatej versus chudá a drzá už jsem četla asi mockrát a proto mi to do půlky knihy nebavilo. Pak to začínalo mít spád a konec to dohnal, i když si to reálně nějak nedokážu představit.
Kniha v komplexu byla fajn. Ale! Byla nějak moc divoká - chci tě, nechci tě, chci tě nezávazně, chci vztah, nechci nic, budeme spolu bydlet, nechci tě, chci tě do konce života.
Byla hodně předvídatelná, ale tyhle odpočinkové romány takové jsou, co vymyslet nového?
Co bych udělala já, aby byla lepší? Zkrátila bych ji. Myslím, že by pak byla čtivější. Občas jsem se nudila.
A taky Za celý život jsem toho tolik nenakecala při s. jako oni při jednom čísle, nevím jestli bych se nad sebou neměla zamyslet.
Můj Instagram: bez_prebalu
Po dlouhé době kniha přečtená jedním dechem. Jsem ráda že jsem díky databazeknih.cz na ni narazila. Jdu na další díl
4,5 hvězdičky
"Nebudu se nikoho doprošovat, aby mě miloval. Ani kdyby to měl být modrooký miliardář a ředitel zeměkoule."
Touto knihou startuje Milesův klub. Jameson je z bratrů nejstarší a proto mu připadá tento první díl.
I přestože má kniha více jak 460 stránek, slupnete jí jako malinu. Nenajdete tu tedy až tak přehnaná dramata, ale i tak má kniha šťávu.
0,5 strhávám za drobné nedotažené záležitosti.
Emily je jako hlavní hrdinka skvělá a jsem ráda, že i když byla většinu knihy až moc benevolentní, nakonec mu nic nedala zadarmo.
A vy budete určitě, stejně jako já, Jamesona milovat už od začátku. Pak mu tedy budete chtít chvilku nakopat pozadí, ale nakonec si vás zase získá..
"Já vím, že je sexy, je žhavý, hotové inferno."
Jamesona řadím mezi mé nejoblíbenější bratry.
Najdete zde i skvělé vedlejší postavy a hromadu přátelství..
"Láska vyžaduje odvahu"
láska erotika vztahy ředitelé vášeň
2021 | Jednou za život |
2021 | Na druhý pokus |
2022 | Bez zábran |
2023 | Jen mezi námi |
2024 | Pan Masters |
"Zeptej se ho, jestli má pocit, že by umřel, kdyby se tě nemohl dotýkat." Tak to bylo naprosté klišé, ale jako s velkým SUPER na začátku. A smála jsem se u toho jako blázen. To bylo střelený. Doporučuji.
"Vznášela jsem se na Jamesonově obláčku. Myslím, že jsem úspěšně vstoupila do Milesova klubu."