Řeč těla

Řeč těla
https://www.databazeknih.cz/img/books/16_/164328/mid_rec-tela-SFF-164328.jpg 4 6 6

Řeč těla je způsob komunikace, který používáte, ať chcete či nechcete, každý den. Jestliže si ji osvojíte a dokážete číst z gest své rodiny, nadřízených, kolegů i obchodních partnerů, zlepší se podstatně váš život, osobní vztahy i pracovní výsledky. (čtěte gesta, mluvte svými pohyby)

Literatura naučná Psychologie a pedagogika
Vydáno: , J. Otto - Ottovo nakladatelství
Originální název:

Body language at work , 2003


více info...

Přidat komentář

ladyba
30.05.2015 2 z 5

Existuje řada publikací na téma řeči těla. Tato bohužel patří k těm slabším. U knihy mne zarazil už samotný design a volba papíru. Papír s výraznou gramáží, spousta barev, spousta fotek má na první dojem zapůsobit luxusně a znalecky, ale právě pod tímto pozlátkem naleznete chudičký obsah a málo informací. Výkladový text je stručný, v duchu král promluvil, neřekl skoro nic, popisky k fotkám jsou minimalistické. Silný papír zjevně dohání stručnost obsahu, aby z toho vůbec byla kniha. Barevné řešení na mne zapůsobilo spíše rušivě. O řeči těla jsem se toho moc nedozvěděla, výklad je navíc odtažitější než v jiných publikacích.

Peggýsek
31.03.2014 3 z 5

Někdo si z toho může něco odnést, ale to ten základ který Vás dneska učí na všech školeních jak zvládat lidi... Není špatná ale také není jedna z nejlepších :-) Doporučuji všem co začínají se učit vnímat řeč těla :-)


_sjuu_
28.05.2013 4 z 5

Knihu jsem dostala darem, myslím, že je velmi dobrá - mám ale oblíbenější, proto jen 4*

Štítky knihy

řeč těla neverbální (mimoslovní) komunikace

Autorovy další knížky

Peter Clayton
anglická
2004  73%Řeč těla
1995  60%Jak blufovat o jazzu