Recepty pro jeden hrnec
kolektiv autorů
Popis: Základní recepty Vývary Úprav čerstvé zeleniny Bylinky, oleje, octy a hořčice Koření, ostré přísady a jádra Polévky z celého světa - 27 stran Maso - 27 stran Drůbež a zvěřina - 35 stran Mořské plody - 29 stran Bezmasá jídla - 25 stran Těstoviny a pizza -- 29 stran Saláty - 29 stran Mikrovlnná trouba - 25 stran Rychlá jídla - 25 stran Vaříme o dovolené - 33 stran Jídla do mrazáku - 21 stran... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 1996 , Reader's Digest Výběr (ČR)Originální název:
One dish meals.The easy way, 1994
více info...
Přidat komentář
pár receptů se dá použít, knize se nedají upřít pěkné fotografie, pro české vaření kniha nepoužitelná ,, velmi mnoho nesehnatelných , exotických surovin, které nejsou ani v nabídce prodejen zdravé výživy, ani nenabízí internetové obchody zabývající se vařením a ,,high,, gastronomii
Opravdu krásné zpracování, fotografie, styl. Jen většina receptů není pro naši českou kotlinku běžně zhotovitelná. Ráda v ní listuju, fotografie jsou tak věrné, že se vám sbíhají sliny a máte pocit, že jídlo i cítíte. Ovšem pro praktické využití moc není.
Štítky knihy
polévky kuchařské recepty pomalý hrnec hrnky, hrnce, hrníčky
Nález v knihobudce, ale asi poputuje zpět. Hezky udělaná, ale suroviny u nás dost exotické, nedostupné nebo hodně drahé.