Recyklované pohádky

Recyklované pohádky
https://www.databazeknih.cz/img/books/26_/264263/mid_recyklovane-pohadky-264263.jpg 3 8 8

Představte si, že nakupujete v obchodě a najednou na vás promluví igelitový pytlík. Nechali byste rajčata rajčaty a vzali nohy na ramena, nebo byste si poslechli příběhy recyklace, které pytlík umí vyprávět? A jak je to s trpaslíky v kontejnerech, opravdu vyrábějí z plastů ty měkoučké mikiny? A co si počne starý mobil, opuštěný na celém světě? Najde i on ve své pohádce šťastný konec? O tom všem a o spoustě dalších věcech se dočtete v Recyklovaných pohádkách, které pro vás napsalo několik známých osobností, abychom se nejen dobře pobavili, ale také naučili, jak je třídit odpad důležité!... celý text

Přidat komentář

eliska2106
05.01.2021 3 z 5

Trochu mi to připomíná seminární práce vařené z vody večer před deadlinem. Něco se povede, něco ne. Nejspíš to projde, i když na korekturu už tak nějak nezbyl čas a knižně bych to asi nevydávala. Čekala jsem inspirativní knížku a našla jen pár střípků, ale lepší než nic.

Edeltruda
13.04.2019 3 z 5

Oceňuji snahu představit dětem recyklování hravou formou, ale myslím, že to šlo udělat mnohem lépe. Přišlo mi, jako by byly pohádky psány na rychlo kvůli projektu a lidmi, kteří toho o zpracování odpadu vlastně zase až tolik nevědí a vychází jen z toho, co někde o recyklaci zaslechli. Kdyby se šlo v tématech hlouběji třeba i pod dohledem odborníků a vymyslely by se propracovanější příběhy věřím, že by byly pohádky zajímavější a poučit by mohly i dospělého.


JIVaJaH
01.11.2017 1 z 5

Kniha je prvoplánovitá...napišme něco, ať je tam použito aktuální téma. Jistě se tyto pohádky nebudou předávat z generace na generaci.

zuzi1162
07.10.2015 1 z 5

Nezaujalo. Hned u první pohádky jsem měla problém se chystnout děje.