Red Hot Chilli kuchařka
Nadja Buchczik , Anton Enns
Pálivé, pálivější, nejpálivější… ale vždy lahodné! Chilli koření dává pokrmům říz, to vám potvrdí každý správný milovník ostrých jídel. Chcete-li si ale pálivé tóny v jídle jaksepatří vychutnat, měli byste vědět, jak s pálivými papričkami správně nakládat – jak je vybírat, s čím je kombinovat, jak s nimi vařit a jak si je dopřávat. Naučíte se rozeznávat jeho základní druhy a získáte i tipy na triky, jak uhasit případný požár v ústech. Stránky této kuchařky vám nabídnou také pořádnou nálož receptů, kde se chilli perfektně snoubí s ostatními chutěmi. Budete ho pak moci zakomponovat do všech druhů pokrmů – od polévek, přes lahodné dipy a chutná hlavní jídla až po překvapivě chutné dezerty. Nechte se zlákat pikantností a zažehněte v sobě plamen lásky k chilli!... celý text
Literatura naučná Kuchařky
Vydáno: 2018 , CPressOriginální název:
Red Hot Chilli Kitchen, 2017
více info...
Přidat komentář
Většinu těch receptů nemám chuť udělat. Buď jsou to obyčejné recepty, kam se přidá chilli nebo obsahují tolik exotických ingrediencí, že bych je sháněla dva dny. Líbila se mi jen stránka s druhy papriček, jejich původu, chuti a pálivosti.