Môj milý darebák
Johanna Lindsey
Reid Family série
Pre Rebeku Marshallovú sa roztáča kolotoč vášne a vzrušenia, keď sa na matkinu veľkú radosť dostane na dvor kráľovnej Viktórie. Rebekina matka chápe dcérino menovanie za dvornú dámu ako jedinečnú príležitosť dobre sa vydať...
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2010 , Ikar (SK)Originální název:
A rogue of my own
Jednoduchý děj pro odpočinkovou četbu. Příjemné čtení pro nenáročného čtenáře, za mě super. Lindseyová ví, jak na mě a její knížky sem tam ráda vyhledávám. Ráda si přečtu něco nového.
Knižku jsem měla rozečtenou a moc se mi nechtělo ji dočíst. Nakonec to nebylo tak "hrozné" ale moc mě neberou příběhy o špehování a intrikách.
Ze začátku jsem se musela nutit, abych četla dál, nemám ráda dvorské intriky, ale nakonec jsem se přemohla a nelitovala toho, příběh dvou lidí, kteří jsou k sobě poutáni a přitom si to ze začátku nechtějí přiznat, se opravdu autorce povedl.
Najít nové a nové romantické téma, aby znovu zaujalo, je určitě pro autorku docela náročné... Dnes sice přišla s intrikami, ale nádherně je proložila krásným příběhem hlavních hrdinů - krásný Rupert obletovaný ženami najednou potká nevypočitatelnou Rebeku, které sice nejdříve nedůvěřuje, ale ona jediná mu bouří myslí....
Kniha plná intrik, které mě moc nebavily a až v druhé části knihy to začalo být zajímavější.
Velmi čitvá kniha, plná intrik, nedorozumění a osudových zvratů.....přečetla jsem za jeden den, nedalo se od ní odejít:-)
Anglie láska 19. století intriky romance Viktorie, britská královna, 1819-1901 historické romance
2001 | Bouřlivé objetí |
1999 | Řekni, že mě miluješ |
2001 | Okouzlení |
2012 | Dokonalá partie |
2001 | Zajatá nevěsta |
(SPOILER) Rue byl Rebece souzen již od počátku, nebo spíš ona jemu? Kdo ví, hlavní je, že se setkali, škorpili a nakonec zamilovali a nic víc od knihy nelze očekávat. Trošku těch intrik u dvora, občas mě naštvala nějaká zlá potvora, ale Rebece jsem fandila od začátku, její i jeho matku jsem si oblíbila - obě takové trochu feministky, že? Pro mě, silné ženy, žádné uťápliny doby. No a co závěrem, snad jen myšlenka na to, že každý máme někde, toho svého anděla.