Říše snů
Kerby Rosanes
Rosanes má jedinečný a originální styl černobílé kresby a jeho díla přitahují pozornost fanoušků všech věkových kategorií. Zvířata a lidé jsou vytvořeni ze zvláštních a neobvyklých předmětů - skvělá steam-punkem inspirovaná sova vznikla z ozubených koleček, lední medvěd se vynoří ze znečištěné průmyslové krajiny, lví hřívu tvoří změť propletených kabelů, drátů a trubek a žena vystupuje z květin a listoví. Kompozice jsou plné detailů a mezi nimi jsou skryté předměty, které můžete hledat.... celý text
Další dárek od ježíška(dcery mého manžela)a musím říct,že toto je opravdová nádhera.Děkuji Anetko jsem opravdu nadšená.
Skvele na relax, rozvijeni jemne motoriky, citu pro barvy a vsechny obrazky od Kerbyho jsou take vhodne na kochani, protoze az uz cb nebo barevne jsou uzasne!
Opět úžasné omalovánky, nemůžu se od nich odtrhnout! Nádherné obrázky, ve kterých najdete skvělé detaily ;-) Mohu jen doporučit!
2015 | Proměny zvířat - antistresové omalovánky |
2016 | Říše snů |
2017 | Krajina mýtů |
2021 | Ohrožená zvířata |
Kerby má úžasný styl a jeho omalovánky jsou nápadité a vybízí ke kreativitě. Rozhodně doporučuji.