Prokleté sestry
Lisa Jane Smith
Říše temnot série
Tři sestry už nebaví život upírek a rozhodnou se pro útěk. Chtějí žít stejně jako jejich teta a živit se pouze zvířecí krví. Za porušení přísných zákonů je však čeká trest, který chce vykonat jejich bratr Ash. Ve chvíli, kdy se jedna ze sester zamiluje do obyčejného chlapce.
ze zvědavosti jsem tuto knížku půjčila z knihovny jaká bude
krásná obálka, knížka plna napětí akce , čtení této knížky mně bavilo :)
První díl byl o hodně lepší, než tenhle druhý. Od začátku mě hrozně nudil a myslela jsem, že ho snad ani nedočtu do konce, ale přece jenom jsem se tím prokousala až na nějakou tu dvoustou stránku, kde jsem přišla na stupidní zápletku.
Víckrát už tohle nechci číst. Podle mě nejslabší knížka od L. J. Smith.
Tahle knížka mi přišla hodně průměrná. Rozhodně jsem četla lepší a to i od této autorky. První dil byl mnohem lepší.
Tenhle díl mě zklamal. Vadily mi jména postav, vadil mi pro mě nezáživný a docela zmatený děj. Všechny díly, krom tohoto se mi vážně moc líbily. Neříkám, že je špatný, ale mě prostě nějak nesedl.
Byla to super knížka...zajimava,a hlavně mě zaujala originalita nečetla jsem nic podobneho... většinou jsou knížky podobné stmívání od Stephenie Meyerové ale tohle je jiné :D super
Už jsem skoro nevěřila, že by se mi nějaká upírská knížka mohla tak líbit. I když většina knih od L.J.Smith jsou velmi čtivé. 1.díl Říše Temnot jsem nečetla, ale dočetla jsem se, že je to volné pokračování a že si to můžu přečíst i bez znalostí z 1. Ale po tomto úžasném zážitku si rozhodně chci přečíst i ostatní díly! Knížka byla romantická, lehce hororová s prvky fantasy. Ze začátku mě sice lehce odradili jména sester, přece jen byla legrační a hodně originální, ale nakonec jsme se dozvěděli, že upíři jsou tak pojmenováváni běžně. Zamilovala jsem si hlavně Ashe (jak jinak ;D), ale i Jeremyho, i po tom jeho ''tajemství'', a bylo mi líto strašně toho konce. Pokračování už zřejmě nebude, protože každý díl je samostatný, ale možná, že je to tak lepší, než aby to pohnojili. :D Ale rozhodně doporučuju, tento příběh se vám dostane pod kůži.
Název Prokleté sestry mě nalákal na další knihu autorky, kterou opravdu nemusím, a zase to dopadlo mizerně. Nápad dobrý, zpracování mizerné, nelogické jednání atd. Více již knihu hanit nebudu. Své fanoušky si asi najde, ale v této kategorii knih jsou rozhodně lepší kousky.
I druhý díl se mi moc líbil. Je fajn, že každý díl je samostatný příběh. Jen by mě zajímalo, kolik jich je celkem.
Kniha je o něco lepší, než první díl série Tajemství upírů. Můžete ji číst i bez znalosti děje prvního dílu. Děj oživila detektivní zápletka s pátráním po vrahovi tetičky. Jen mě zarazilo, proč upírky chodily po lese s baterkami, když přece v noci vidí jak ve dne?Dospívající dívky propadlé paranormálním romancím budou knihou nadšené.
upíři pro dospívající mládež (young adult)
Ash je super můj favorit, knížka byla slabší než předchozí díl ale i tak jsem moc ráda že jsem ji přečetla!