Hodvábna stopa
Ann Maxwell
Tibetské kláštory ukrývajú nielen dávne duchovné tajomstvá, ale aj materiálne relikvie nesmiernej ceny. Patrí medzi ne aj vzácny kus hodvábu z chrámu Azúrových mníchov, ktorý sa záhadne stratil a vynára sa znova pri vražde, ktorej náhodnou svedkyňou sa stala Dani Warrenová, odborníčka na uchovávanie a reštaurovanie historických tkanín, počas stretnutia s obchodníkom. Hoci ju do Tibetu pozvali iba nevinne vyzerajúcu konzultáciu, od tej chvíle je ohrozený aj jej život.... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2005 , RemediumOriginální název:
Shadow and Silk, 1998
Pocity z této knihy jsou rozporuplné, Dani poukazuje na děsivé bývalé manželství, ale větší zmínka o tom nebyla, můžeme si jen domýšlet. Káťa mě štvala, její tajemství proč vše dělá, její myšlenky byly stejně jen k Igorovi a vodce. Takový mišmaš v politickém dění a korupci, co se otevřelo kvůli jednomu hedvábí, až děsivé. Shane byl na pravém místě, docela jsem mu vše věřila. No a nakonec, celou knihu to ty dva přitahovalo a pak 2 minuty slávy. To fakt se tam mohlo místo složitých keců přidat víc, aby to mělo víc šťávy-
Trochu "guláš" z politikaření, korupce a zločinu naředěný rádoby romantikou mě neupoutal. Příběh je takový nějaký "nemastný-neslaný".
Opět napětí, drsňáci a láska. Oba díly spíše akční než obyč romance,ale mě se to líbilo. Moc.
Byly tam některé docela drsné pasáže, i když znovu bych to asi nečetla, příběh mě moc nezaujal.
Kniha by byla mnohem zajímavější nebýt rozvláčného děje, chybělo mi více akce, místy jsem se trochu nudila.
2000 | Jantarová pláž |
1999 | Nevěsta z Blackthornu |
1998 | Jenom on |
2010 | Nepokojná láska |
2009 | Podzimní milenec |
Nedočteno. Tohle mě vůbec nechytlo. Byla jsem ráda, že jsem došla alespoň do poloviny. Děj byl pro mě nezáživný až mdlý a totéž platilo i o hrdinech této knihy. Bohužel o proti prvnímu dílu nuda a zbytečná ztráta času.